Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Wot

Xxbos99xx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka.

Pobieram Wot bo jakoś mnie skusiło żeby zagrać..

I chciałbym się dowiedzieć jak dobrze zacząć i jak ogarnoć grę :P.

Najlepiej podajcie jakieś najważnieszę rzeczy.

Możecie dawać posty i jakieś instrukcjie.

Z góry dzięki.

Opublikowano

Taktyka gry sprowadza się do typu czołgu którym grasz.Tak jak Black napisał, pograj sobie 2 tierami, potem wybierz nację, galąź rozwoju i pytaj o taktykę =]

Opublikowano

Jest już o tym temat i radził bym ci iść na sowieckie IS-4 ponieważ jest dobre dla początkujących ma dobry pancerz i nawet niezłe dzialko.

Daj "+" to nic nie boli, a ile pomaga.

Opublikowano

Ja tez polecam Ci isc w "strone" RU, szczegolnie do KW 1, niezle zarabia i exp tez ladny. Mowie oczywiscie o wymaxowanym czolg ;-) plus zaloga na 100%, ale naprawde warto. A i jescze jedno, jak bedziesz sie przesiadal z T28 na KW1 doznasz szoku, przynajmniej jesli chodzi o predkosc ale idzie sie przyzwyczajic ;-)

test

Opublikowano

Ja tez polecam Ci isc w "strone" RU, szczegolnie do KW 1, niezle zarabia i exp tez ladny. Mowie oczywiscie o wymaxowanym czolg ;-) plus zaloga na 100%, ale naprawde warto. A i jescze jedno, jak bedziesz sie przesiadal z T28 na KW1 doznasz szoku, przynajmniej jesli chodzi o predkosc ale idzie sie przyzwyczajic ;-)

Skok jest porażający bo to przesiadka z czołgu średniego na czołg ciężki :)

76561198001815076.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...