Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

^^

brajanxDD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, nie wiedzialem gdzie to napisac, wiec pisze tu ;p

Wiec mam taki problem, ze kupilem internet i w pakiecie mi dali 11mb/s i myslalem, ze tyle bedzie.

I teraz zaczalem pobierac fife 07 (bo mi sie podoba ;d) i patrze a tu szybkosc pobiera 55 kb/s...

Szukalem na necie jak zwiekszyc szybkosc i wgl to tylko mozna zwiekszyc o 20%, wiec jest 60 kb/s.

Dzwonilem do tych gosci od neta i powiedzieli ze wszystko powinno byc ok i wgl, ale i tak nie ma takiej szybkosc ;/

Juz tak od dawna mam, ale nie wiedzialem gdzie to napisac i znalazlem teraz, wiec pisze ;d

Wie ktos co mozna zrobic, aby internet byl taki jak w pakiecie?

Aaa i jeszcze place za niego 50 zl ;/

Opublikowano

z czego sciagasz? i czy z wszystkich serverów co sciagasz max masz te 60kb? jak tak to zmien neta bo widac oszusty, mi tez obiecywali, zmienilem i mam teraz czasem 2-3 mb/s a place glupie 69zl miesiecznie

Opublikowano

Wiec tak, mam przegladarke Opere i tez Google Chrome oraz Mozille i na wszyskich przegladarkach jest taka sama szybkosc pobierania.

Pobieram z dark-warez.pl, a na nim wyskakuja rozne linki, z ktorych mozna pobierac i na kazdym jest tak samo../

W umowie tez sprawdzalem i pisze, ze kupiony zostal pakiet internetu o szybkosci 11 mb/s i kwota miesieczna 50 zl.

Juz dzwonilismy wiele razy i bez skutku, a teraz jeszcze wbudowali mi swiatlowody i tak internet smiga rewelacyjnie i nie wiem wlasnie czy sobie tego kupic, ale placi sie od 100 zl w gore, a za internet tyle placic tez nie chce bo woli sobie kupic nowe dresy ;d

Wiec jak wiecie moze jak zmienic ta szybkosc to prosze o napisanie na Pw lub tuta ;)

Z gory dzieki ;p

Opublikowano

Lub masz sieciówkę/router 11 mb i myślisz, że to prędkość internetu xD

Siema, nie wiedzialem gdzie to napisac, wiec pisze tu ;p

Wiec mam taki problem, ze kupilem internet i w pakiecie mi dali 11mb/s i myslalem, ze tyle bedzie.

I teraz zaczalem pobierac fife 07 (bo mi sie podoba ;d) i patrze a tu szybkosc pobiera 55 kb/s...

Szukalem na necie jak zwiekszyc szybkosc i wgl to tylko mozna zwiekszyc o 20%, wiec jest 60 kb/s.

Dzwonilem do tych gosci od neta i powiedzieli ze wszystko powinno byc ok i wgl, ale i tak nie ma takiej szybkosc ;/

Juz tak od dawna mam, ale nie wiedzialem gdzie to napisac i znalazlem teraz, wiec pisze ;d

Wie ktos co mozna zrobic, aby internet byl taki jak w pakiecie?

Aaa i jeszcze place za niego 50 zl ;/

ja płaciłem za 512kb/s ~50 zł. więc by się zgadzało.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...