Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co sie dzieje z tym Divine World

kwazaR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co sie dzieje z tym SERWEREM

Mianowicie zaczolem gre wczoraj poniewaz wczesniej serwer nie działał(jakies ataki z czyms sobie nie mogli poradzic niby naprawiali) wiec sobie odpuscilem i poczekalem wczoraj sobie gram zaczely sie juz lagi jak ch.. o godzienie 19-21 przez noc bylo spokojnie potem z samego rana ok godziny 9 zaczely sie takie lagi takie sciny ze z m1 do mapki 99 teleportowalem sie chyba z 10 min no ale coz udalo sie wiec lece expic jak zaraz nie jeb** lagiem jednym drugim trzecim,nie wytrzymalem wiec wszedlem na FB obczaic co sie dzieje a tu znow serwer OFF podobno pada czy traci moc nie wiem nie wnikam lecz prosil bym ze strony administraci tego iz wyzej wymienionego serwera ze niektorzy gracze sie denerwuja przezywaja ze traca expa ze dzien bez metina jest dniem straconym nie maja co robic z pieniedzmi chetnie by przeznaczyli je na IS takze bardzo bym prosil o jakas wiadomosc na FORUM,FB lub tutaj jakiegos administratora lub oswoby wiedzacej co sie z tym serwerem dzieje i kiedy on wstanie(jezeli wogole wstanie :> bo ten serwer to juz dziadek)

Opublikowano

Gralem na Divine s2, ostatnio z 3tyg. temu wtedy było jeszcze pełno ludzi, sklepów i 0 lagów.
Dziś wróciłem na serwer.. patrze ludzi tyle co kot napłakał, lagi jak nie powiem co...

coś się dzieje z tym serwerem, a szkoda fajny był.

Pomogłem ?   Zostaw vwPNej5.png?1

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...