Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ankiety

Keps™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!
Dzisiaj pojawiły mi się 2 ankiety lecz gdy chce ję wypełnić niby wszystko git wpisuje jakieś dane uj wie jakie, ale za każdym razem wyskakuje że nie ma ankiet dla mnie ;_;

Jakie odpowiedzi najlepiej zaznaczać?
I czy da się te ankiety lub Foundsy za nie powielać?
Proszę o pomoc :D

GNLS-Soxic.png

Opublikowano

Ankiety są jednorazowe

Zrób s vpsa czy coś i pacz po ofertach USA bo wtedy najwięcej ofert i dużo fundusów

Opublikowano

Chodzi o to, że miałem te ankiety na Polsce. Lecz za każdym razem wyświetlało mi gdy wypełniłem kod pocztowy, że brak ankiet jest. Jakie odpowiedzi na tą początkową ankiete wziąść aby potem dostać tą ankiete?

GNLS-Soxic.png

Opublikowano

Kup starter np do orange za 5 zł i rób te ankiety z telefonem. Kasy nie zeżre, wyjmujesz karte i po kłopocie. Dla testu właśnie wbiłem sobie 5k founds xD

Opublikowano

a jak już kupię ten starter i podam gdzieś mój nr tej karty i ją wyjmę to gdy ją za jakiś czas włoże ponownie aby zarobić więcej funds to to 5zł będzie tam dalej?

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

powinno, jak podajesz numer do jakiejś ankiety to bierzesz udział w tym konkursie i ci przychodzi po ileś sms'ów tygodniowo. na swoim numerze mam już takich usług włączonych ponad 15

Opublikowano

Problem po części rozwiązany bo trzeba było wybrać język Angielski(USA)
Ale po zakończeniu ankiety dostałem Kod Ankiety i niestety nie wiem gdzie go wpisać ;_;

Wychodzi w sumie na to, że lepiej korzystać z "Za Darmo" bo w 10 minut mam 300 Foundsów.
Lecz ponawiam pytanie z tymi ankietami. Gdzie mam wpisać otrzymały kod!

GNLS-Soxic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...