Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wycraftowany [Freebuild+survival][40s][No-Premium]

Krzycho27

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

di-M0F53NUB.png

di-80R1NNAN.png

Typ: Freebuild+survival

Sloty: 40

IP: 188.165.221.26:22000

Potwory: Tylko na survivalu.

Zwierzęta: Tylko na survivalu.

PvP: Tylko na survivalu i arenie PvP.

Premium: Niewymagane

Biała lista: Brak

Strona serwera [w budowie]: www.wycraftowany.keed.pl

di-J7TD7G0Z.png

Head-admin: krzycho27

Administrator: hexilon21

Administrator: Fatigan

Moderator: Chicoony_PL

Rekrutacja na członków administracji jest otwarta!

di-99J3FACV.png

Wszystkie najpotrzebniejsze i odpowiednio skonfigurowane.

di-KAHPMUTR.png

Witam! Przedstawiam Wam serwer Wycraftowany, jest to serwer freebulid z elementami survivalu. Serwer powstał stosunkowo niedawno i cały czas jest rozwijany. Posiadamy Spleef arenę, PvP arenę oraz Mob arenę. Struktura serwera jest zaprojektowana bardzo intuicyjnie z myślą o początkujących i mniej doświadczonych graczach. Do gry na serwerze nie jest potrzebna znajomość praktycznie żadnych komend, a większość pluginów jest przetłumaczona. Poruszanie po serwerze odbywa się poprzez sieć teleportów w postaci tabliczek. Przeważająca część serwera jest zautomatyzowana i do funkcjonowania nie potrzebuje ingerencji administratora lub moderatora. Posiadamy bardzo doświadczoną administrację, która w indywidualny sposób traktuje każdego użytkownika. Eventy będą organizowane jak najczęściej w miarę naszych możliwości.

di-3AOZ9GCW.png

di-F20MF2FD.pngdi-W3YMLCZD.png

di-HB8U1ED4.png

di-KSC2ILZT.png

b_560_95_2.png

Pozdrawiam!

Opublikowano

Witam!

Bardzo lubię i polecam wasz serwer. Lubię budować, pomagać administracji. Gram na waszym serwerze dość długo. Bardzo chciałabym być KidModem, Moderatorem lub Adminem. Znam dużo komend. Mam 13 lat i umiem się obsługiwać jako ADMINISTRACJA.

Pozdrawiam Dariunia123

PS.Na serwerze nick Dariunia

Opublikowano

@up Własne serwery należy chyba reklamować w oddzielnych tematach, a nie w cudzych. Aż tak trudno założyć nowy wątek i tam zareklamować swój serwer? Według mnie osoba wyżej zachowuje się żałośnie i na pewno nie wejdę na ten serwer oraz nikomu go nie polecam.

//Edit

Tak, najłatwiej stchórzyć i usunąć post...

Pozdrawiam!

Opublikowano

Siemka witajcie z tej strony natka. Bardzo chcialabym zostac kidmodem badz technikiem u was mam 16 lat i mialam wlasny 100 slotowy serwer. Piszcie gdzie mam zlożyć podanko :>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...