Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ile czekać? Miniatury..

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ehhhh.. dosłownie jeden temat pod spodem jest poruszona kwestia miniaturek na yt...

Nikt Ci nie powie ile musisz czekać. Ja dostałem ok. 2 miesiąc po założeniu kanału a na drugim koncie

miałem tą opcję po ok. 2latach.

HBV27j.png

Opublikowano

Włącz zarabianie na filmach to będziesz mógł ;] Ja nie miałem zarabiania a chciałem miniaturki to połączyłem yt z kontem AdSense i dostałem ;]

1377199031-U370188.png

By Valky

Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY.

Opublikowano

Dzięki @up :)

A można wiedzieć czy na tej licencji ebzterminowej duzo się zarabia i ile musi wbic wyswietlen platnych aby pare dolcow wlecialo na konto ?:D

Opublikowano

To zależy od tego jakie podanie napiszesz. Masz 1000 widzów i ileś tam tysięcy wyświetleń? To przekonaj ich do siebie, a na 90% dostaniesz partnera. :-)

Opublikowano

Ja mogłem dodać własne miniatury od założenia konta.

Daro na 100% dostanie, ale jeśli uzyska określone warunki:

1. Jak będzie się starał o partnera od TGN to musi mieć 1k vpd (views per day), stawka zysków to w tej chwili jakoś 70/30. Ekler przy 30-35k views monetyzowanych na msc w zależności od stawki za 1000 wyświetleń ma od 90-140$ za cały miesiąc(ostatnio miał jakoś 3+$ za 1k v). TGN czasem robi 100/0 (cały zysk idzie do ciebie)

2. U Sociala wygląda inaczej, bo trzeba mieć 2500 wyświetleń na miesiąc. Stawka zazwyczaj to 50/50 bądź 60/40.

Opublikowano

Ja mogłem dodać własne miniatury od założenia konta.

Daro na 100% dostanie, ale jeśli uzyska określone warunki:

1. Jak będzie się starał o partnera od TGN to musi mieć 1k vpd (views per day), stawka zysków to w tej chwili jakoś 70/30. Ekler przy 30-35k views monetyzowanych na msc w zależności od stawki za 1000 wyświetleń ma od 90-140$ za cały miesiąc(ostatnio miał jakoś 3+$ za 1k v). TGN czasem robi 100/0 (cały zysk idzie do ciebie)

2. U Sociala wygląda inaczej, bo trzeba mieć 2500 wyświetleń na miesiąc. Stawka zazwyczaj to 50/50 bądź 60/40.

A można sobie po jakimś czasie zmieniać partnerstwo z kimś innym?

I kogo najlepiej wybrać ??

Jest gzies artykul temu poswiecony lub strona?

Opublikowano

1. Nie. Podpisujesz z nimi umowę na określony czas (nie wiem jak u TGN, ale Social podpisuję umową na rok z nami)

2. To już sam musisz zdecydować.

3. Na necie musisz poszukać.

Opublikowano

A mam 1 malutki problem jeszcze.

Mam już te zarabianie z yt bezterminowe i wzielem do intra zarabiaj i yt wyswietlilo mi coś takiego dziś:

"Twój film nie jest zatwierdzony do udziału w programie generowania
przychodu. Aby rozpatrzyć Twoją prośbę, YouTube potrzebuje informacji
dotyczących Twoich praw do komercyjnego wykorzystania tego filmu."

A tą muzykę do tego intra ma dużo ludzi z yt ;/ Co mam robić? Macie może stronkę na której ta nutka jest na jakiejs licencji?

Tu macie te intro: https://www.youtube.com/watch?v=a5NRcfWplZA

PS. A jeśli pdopisze z nimi umowę i nie zdobede danych wyswietlen ile mam zdobyc to zerwa ta umowe czy co wtedy bedzie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...