Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kody Promocyjn

KaPi666

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Haj. W tym temacie będę podawał kody bonusowe z zakupionego wota. Oczywiście mam 2 pudełka zamówione ze Stanów ;d także gdy je dostarczą podam jakieś kody dla nowych/starych graczy.

Opublikowano

Też chcę kody pisz na pw :D Najlepiej dla graczy, którzy mają już konto, ale dla nowych nie pogardzę ^^

1377531174-U173186.png

Opublikowano

@up. Wysłałem im maila z zapytaniem "What tank give me that code" czyli co za czołg mi da ten kod a oni na to :D "You will receive T34 And 1600 Gold" Czyli dostanę w 1 pudełku T34 i 1,6k golda a do 2 to nie wiem. Jeszczę dzisiaj wyślę maila i zobaczę ;d wyślę edita.

A co do waszego spamu. Fernox się tym zajmie gdy zrobią się 3 str spamu "Dasz mi kod?"

1 pudełko jest ofiarowane starym graczom UFF

a to 2 pewnie nowym ;d

Dali mi oczywiście screena robionego telefonem -.- i widać na nim że pierwsza edycja jest "First Edition is for old players" a drugiej nie mogę odczytać ;d

A co do was trzech tam. 1 kod dla mnie 2 dla was xdd

Opublikowano

@up. Wysłałem im maila z zapytaniem "What tank give me that code" czyli co za czołg mi da ten kod a oni na to :D "You will receive T34 And 1600 Gold" Czyli dostanę w 1 pudełku T34 i 1,6k golda a do 2 to nie wiem. Jeszczę dzisiaj wyślę maila i zobaczę ;d wyślę edita.

A co do waszego spamu. Fernox się tym zajmie gdy zrobią się 3 str spamu "Dasz mi kod?"

1 pudełko jest ofiarowane starym graczom UFF

a to 2 pewnie nowym ;d

Dali mi oczywiście screena robionego telefonem -.- i widać na nim że pierwsza edycja jest "First Edition is for old players" a drugiej nie mogę odczytać ;d

A co do was trzech tam. 1 kod dla mnie 2 dla was xdd

Masz może jakiegoś linka z tymi pakietami? :)

76561198001815076.png
Opublikowano

Wiesz? nie bardzo nie utrzymuję z nimi stałego kontaktu wiem że te pakieciki są z amerykańskiego sklepu tylko bo ja wiem jakiego ^^

Opublikowano

Hmm jakieś 65€

w ogóle

Zapraszam do gry na teście! pokój "MPC FORUM PL" mój nick Monster66666. Jak coś posiadam NC-31 oraz V T-26B ponieważ chcę potestować chinoli ;d

Opublikowano

Haj. W tym temacie będę podawał kody bonusowe z zakupionego wota. Oczywiście mam 2 pudełka zamówione ze Stanów ;d także gdy je dostarczą podam jakieś kody dla nowych/starych graczy.

Po co ten temat? Skoro jeszcze kodów nie masz.

Będziesz miał kody to wtedy zrób temat.

Zamykam zbędny spam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...