Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mbot pomocy!

jahfs

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Wiem że już była taki temat problem nie został rozwiązany a temat został zamknięty wiec prosze o pomoc jeszcze raz bo jak widze nie tylko ja mam ten problem

Od jakiegoś czasu nie działa mi mbot tzn przedtem działał normalnie bez problemów a teraz gdy go odpalę nie moge się na niego zalogować a potrzebne to jest do odpalenia silka. Pola login i password zostawiam puste i po wciśnięci login nic się nie dzieje. Przedtem natomiast miałem problem z odpaleniem bota przez loadera jakoś sobie z tym poradziłem...

Mam Net. Framework 4

brak antywirusa

wyłączoną zaporę

Jeśli komuś udało się rozwiązać ten problem proszę o pomoc mi i tym którzy mają ten sam problem.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Jesli możesz rozwinąc co sie dzieje, bo nie jestem pewien o co Ci dokladnie chodzi

davioosygna.jpg

Davioo

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Odpalam bota przez loadera jako amin i żeby dało się uruchomić clienta trzeba się zalogować na tego bota... Po wciśnięciu login nic się nie dzieje...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...