Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy warto kupić?

Crasher001

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejka. Mam do was pytanko, a mianowicie. Czy warto kupić CoD BO2?

Głównie chodzi mi o multi:

- bardzo się różni od poprzedniej części BO ?

- Zombie jest rozwinięte i ciekawe?

- gra dużo ludzi? i czy ogólnie gra się dobrze przyjęła, bo znajomi żałowali zakupu z tego co słyszałem. :)

E9mwj60.png
Opublikowano

Gra dużo ludzi , trochę świeżość względem pozostałego cod'a , świetny tryb zombie , jedyny minus to wyczulony VAC (słyszałem o bezpodstawnych banach)

Opublikowano

A o Lag Compensation już nie wspomnijcie? Minusy:

-Lag Compensation

-Zjebnane Dropshoty

Plusy:

-Zombie

Multiplayer dalej kuleje w tej cenie jak Ci wejdzie to kup BF3 ZDECYDOWANIE!

Opublikowano

A o Lag Compensation już nie wspomnijcie? Minusy:

-Lag Compensation

-Zjebnane Dropshoty

Plusy:

-Zombie

Multiplayer dalej kuleje w tej cenie jak Ci wejdzie to kup BF3 ZDECYDOWANIE!

FAN BF3?

Kupuj BO2

Opublikowano

Według mnie zależy to od gustów , bf to bardziej gra taktyczna , a cod "mordobicie" , bardziej odbiegające od wyglądu walki , mimo barbażyńskiej nazwy wolę serie cod , ale bf też niczego sobie (szczególnie bf3)

Opublikowano

FAN BF3?

Kupuj BO2

Ależ nie ale troszkę przeceniacie te Cody , ani to ładne ani zgrabne, tak czy siak jestem bezstronniczy wiem ze BF3 jest grą godną polecnia , co nie mogę powiedzieć o CoD od czasu MW2 :)

CoD to typowy Arcade grasz po to by się bawić i nie ma nic wspólnego z realizmem, dostajesz broń i latasz jak rambo po mapie .

Bardziej lubię CoD chociażby ze względu na sentyment, jednak BF jest też grą godną polecenia ,jeśli wolisz realizm,zajebistą grafikę,odzwierciedlenie pola walki - BF3

Jeśli wolisz grę która co roku zmienia tylko dzwięk i parę pierdołek to CoD. Jednak wybierz coś starszego napewno nie przepłacaj za BO2 to jest moje zdanie w tej cenie jedynie BF3. Dzieki. Minusujcie FanBoy'e CoD. Chociaż sam nim jestem. :)

Opublikowano

Hejka. Mam do was pytanko, a mianowicie. Czy warto kupić CoD BO2?

Głównie chodzi mi o multi:

- bardzo się różni od poprzedniej części BO ?

- Zombie jest rozwinięte i ciekawe?

- gra dużo ludzi? i czy ogólnie gra się dobrze przyjęła, bo znajomi żałowali zakupu z tego co słyszałem. :)

Więc tak

-nie bardzo się różni od Bo2, dodano tylko Kill Confirmed i usunęli grę o kasę

-zombie jak dla mnie ssie, małe mapki, chyba że mamy DLC, albo gramy Tranzyta :)

-jak wchodzę na mp to zazwyczaj z 40 tys. ludzi siedzi

tmpqe.png

Opublikowano

Ludzi to tak średnio w MW3 jest więcej w Bo2 wyszukuje mi ok. 35k ludzi przy ustawionym pingu max 60 ,a w MW3 ok. 80k ludzi mam :D

Zombie jest zajebiste , jedyne co mnie wkurwia to optymalizacja i dużo noobków ,którzy wyzywając od cheaterów np. mnie. Grałem tdm na Hijacked. Skończyłem mecz z wynikiem 42-7. Potem report poleciał na mnie :)

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...