Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak skorzystać z sponsor pay'a?

Torezz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak wyżej i czy to napewno jest za darmo i bezpłatnie? fundsy napewno przyjdą? Wytłumaczcie mi to.

Opublikowano

Tak jak wyżej i czy to napewno jest za darmo i bezpłatnie? fundsy napewno przyjdą? Wytłumaczcie mi to.

W zakładce "bezpłatne" są z pewnością tylko darmowe oferty. Fundsy niekoniecznie przyjdą ale gdy wypełnisz wszystko jak należy i potwierdzi maile to możesz zgłosić sprawę przez pomoc , a oni muszą przyznać Ci fundy w ciągu 2 dni jeśli przedstawiłeś odpowiednie dowody.

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

Tyle ile masz cierpliwości. Nie zawsze przychodzą Funds więc musisz mieć cierpliwość i chęć. Jeżeli tego nie masz, to nawet nie zaczynaj bo od razu Ci się odechce. Polskie oferty nie są najlepsze, bardziej polecam zagraniczne ale to jest zabawa ze zmianą IP i proxy.

Mój kolega kiedyś nazbierał z SP funds na super tomiego i granata, no i mu coś tam jeszcze zostało. Kuzyn mówił, że na zagranicznej zarobił ok. 3,000F.

9706813200_1361573290.png

Opublikowano

Ale to jest napewno darmowe? Potem nie chce żeby mi przychodził rachunek na emaila tak jak z pobieraczkiem -.-

Opublikowano

Ale to jest napewno darmowe? Potem nie chce żeby mi przychodził rachunek na emaila tak jak z pobieraczkiem -.-

Są oferty za darmo i płatne, żeby mieć darmowe wystarczy wejść w zakładkę "Za darmo" i na 100% będą za darmo.

Edit:

7224711100_1361613826.png

Opublikowano

Możesz też korzystać ze strony aeriagames.com, tam możesz zdobyć aeria points, które możesz wymienić później na fundsy.

To się zupełnie nie opłaca, szkoda czasu.

Opublikowano

No to na 100% mi nic nie przyjdzie na emaila że musze płacić a jak nie zapłace to pozew do sądu? Tak jak to było z pobieraczkiem.

Opublikowano

Ziomek nie masz się czego bać. Nawet jeśli wypełniasz ankietę, która nie jest za darmo to nie płacisz żadnymi przelewami ani nic, tylko musisz wysłać SMS. (Dawno nie robiłem SP ale chyba nadal tak jest.)

Opublikowano

Ziomek nie masz się czego bać. Nawet jeśli wypełniasz ankietę, która nie jest za darmo to nie płacisz żadnymi przelewami ani nic, tylko musisz wysłać SMS. (Dawno nie robiłem SP ale chyba nadal tak jest.)

I to jest właśnie to. Wysyłając sms akceptujesz regulamin podany przy ankiecie a potem co miesiąc przysyłają kosmiczny rachunek. Żadnych ofert oprócz darmowych nie należy robić. Dodatkowo jeżeli nie chcesz mieć spamu to 10 minutowy mail.

Opublikowano

Zrobiłem z 50 darmowych ankiet i nigdy nie przyszedł mi żaden rachunek. To jest bezpieczne, ale jak uważasz ...

Masz problem w sprawie Battlefielda Heroes ??? Pisz na PW

Jeśli pomogłem, nie zapomnij dać LIKE

BFH Polska ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...