Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Wywalanie

kuba1006

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, pozbyłem się już problemu z punk busterem. Teraz gram na takim jednym serwerze na którym jest tylko tryb rush i tak... Czasami jak ładuje się mapa (łączenie, porady itp.) jak już się prawie załaduje to robi się czarny ekran i napisy: wychodzenie z gry, aktualizacja statystyk. Kiedy wejdę jeszcze raz to działa. Jest też tak że gram i nagle gra się zwiesza słyszę tylko powtarzany dźwięk w sluchawkach i nie mogę odpalić menedżera zadań, muszę resetować komputer. Tak mi się czasami dzieje, albo gra strasznie laguje, zazwyczaj przechodzi ale na początku bardzo to utrudnia grę. Właśnie reinstaluję battlefielda i zobaczymy jak to będzie, dodam tylko że to tylko na tym jednym serwerze, bo wcześniej grałem na serwerze Only Oman i tak się nie działo moglem grać do bólu. Proszę o pomoc. Jeszcze dodam że sterowniki karty graficznej zaktualizowane, system zaktualizowany, service pack 3.

Opublikowano

Według mnie to może być wina zasyfionego kompa... jeżeli reinstall nie pomoże to przeczyść kompa CCleanerem, Odkurzaczem, whatever...

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Masz antywirus'a jakiegoś ? Przeskanuj cały system, zdefragmentuj dysk, przejedź system CCleaner'em, podaj jeszcze specyfikacje twojego komputera

Opublikowano

Mam podobne objawy, ale nie tak czesto. Raz kiedys dostaje zwieche taka ze twardy reset tylko pomaga. Ping 9999 u mnie to norma - juz na 3 systemie to samo, a net 30 mega. System nowy xp 64bit stery up to date

Opublikowano

Masz antywirus'a jakiegoś ? Przeskanuj cały system, zdefragmentuj dysk, przejedź system CCleaner'em, podaj jeszcze specyfikacje twojego komputera

Raczej to nie wina sprzętu bo wcześniej grałem bez większych problemów. Ale:

Procesor: AMD 2 GHz

Karta graficzna: Nvidia GeForce 210 1GB

RAM: 1,5 GB

System: Microsoft Windows XP, Dodatek Service Pack 3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...