Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nagrywanie Frapsem

Bum662

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, mam problem z nagrywaniem frapsem.

A Mianowicie gdy nagrywam sa straszne czarne paski na boku, a potem jak w camtasi np. je usuwam, nadal sa to raz, a po 2 rozdzielczosc strasznie pada..

Probowalem na windows mode i pelnym ekranie..

Moje tutki:

"Bad Video Card Drivers" - Błąd w mc? Zobacz do mnie aby dowiedzieć się jak to naprawić!

Chcesz wyciągnąć maksymalną ilość fps w minecraft? Kliknij

tu!

Opublikowano

Tez polecam Bandicam, o wiele lepszy i bez limitów

"Wyznacz Sobie taki cel, że gdybyś go osiągnął, to zwaliłby Cię z nóg."

The Secret

Pomogłem? Daj +

Opublikowano

Z góry polecam nagrywanie Bandicamem. O wiele lepszy efekt i nie powinny występować takie problemy.

Mam bandicam, jednakże ma on słabą jakość...

Chce nagrywać z jakością podobną do np. RyKoX.

Do tego nie chce napisu na górze "Bandicam.com"..

Moje tutki:

"Bad Video Card Drivers" - Błąd w mc? Zobacz do mnie aby dowiedzieć się jak to naprawić!

tu!

Opublikowano

Zapraszam na xxx

Nie szkoda ci tylu postów?

Raport.

PS:

Nie polecajcie mi bandicama bo chce nagrywać frapsem. ;p

/nie cytuj reklam ;)

Moje tutki:

tu!

Opublikowano

Jeśli masz Camtasię, to dlaczego nagrywasz Frapsem? Klikasz na Camtasia Recorder i wychodzi o wiele lepsza jakość oraz funkcjonalność. Aby usunąć te czarne paski, musisz po prostu zmienić rozdzielczość w grach na panoramiczną, np. 1280x720 lub 1920x1080 (HD).

Opublikowano

Jeśli masz Camtasię, to dlaczego nagrywasz Frapsem? Klikasz na Camtasia Recorder i wychodzi o wiele lepsza jakość oraz funkcjonalność. Aby usunąć te czarne paski, musisz po prostu zmienić rozdzielczość w grach na panoramiczną, np. 1280x720 lub 1920x1080 (HD).

1920x1080 to akurat mam wlasnie, tylko ze wtedy nie da sie nic czytac bo za male litery ;p a w 1280x720 nie mam full ekranu.

Moje tutki:

tu!

Opublikowano

1920x1080 to akurat mam wlasnie, tylko ze wtedy nie da sie nic czytac bo za male litery ;p a w 1280x720 nie mam full ekranu.

No to nie wiem ile masz cali, bo jeżeli dałbyś 1920x1080 to ja na monitorze 21'' bez problemu bym mógł to przeczytać. :-) 1280x720 to nagrywanie HD (panoramiczne), więc też coś u Ciebie musi być nie tak, jeżeli zostają paski.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...