Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak szybko zdobyć samolot lub helikopter szturmowy ?

warchlak2255

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czasem mnie wnerwia, że na respie stoją nooby i biorą mi maszyny bojowe, wię się pytam pro graczy jak te maszyny zdobyć:

w jakim miejscu się ustawić żeby inni mi nie wzieli mi helikopterów i samolotów.

Opublikowano

jak masz resp heli to ustaw się OBOK troszke helli żeby przy zrespieniu helli cb nie odrzuciło troche a w tym czasie ktoś ci zajmie helli

na oman na tym statku polecam też mieć umki w helli i 8 umek w 2 drzewku w BIEG zazwyczaj jak campisz na 1 respie to 2 się zrespi a ktoś w tym czasie będzie szybszy i pobiegnie 1 a ty będziesz mieć szybszy bieg i twój helli :D

nie wiem no ja tak robie i zazwyczaj helli były moje ;d

@down

oj... miejsca ci nie podam.... po miesiącu przerwy już nie campie na helli i nie pamiętam miejsc gdzie się respią itp.... :/

YAY

Opublikowano

To zmień i dodaj na bieganie usuń np myśliwce bo one i tak mało szkód robią bez bomby dodaj tylko 1 punkt zamiast 2 bo ten 2 jest zbugowany i i tak ci nic nie da

Opublikowano

Trzymaj ciągle E to automatycznie wejdziesz :D

może równie dobrze se trzymać a i tak helikopter go wyrzuci ...

tu chodzi o miejsce ;f

Opublikowano

wciskasz i trzymasz "E" ,

często są nooby co też chcą , wtedy wjeżdzają w ciebie pojazdem lub strzelają z tej przeciwlotniczej , jak sie uda ,

to lecisz daleko w góreeeeee :angry: 8S

Opublikowano

Jeżeli trzymasz "E" to najlepiej się ustawić w tym miejscu co kokpit, wcale Cię nie odrzuci. Nawet nie próbuję policzyć, ile razy tego używałem i działało zawsze, ale ostatnio przerzuciłem się na szturm zamiast latania. Pamiętam jednak, że na lotniskowcu na Omanie zawsze ustawiałem się w pewnym miejscu, które łatwo można odnaleźć na podstawie tych... nie wiem jak to nazwać... nitów, śrub czy czegoś w tym stylu, chodzi o te czarne małe punkty na pokładzie co kilka metrów. Jeden z nich na Omanie jest bardziej zaczerniony dookoła i stając w tym miejscu zawsze wsiadałem pierwszy. Nie będę specjalnie włączał gry żeby dać screeny, pewnie ping by mi nie pozwolił, poza tym gram na Super Low i na wysokich pewnie nieco inaczej to wygląda. Ale popatrz gdzie stoi helikopter po rozpoczęciu rundy i zapamiętaj miejsce właśnie po "nitach". U Ruskich popatrz na jakiej szerokości stoi helikopter względem budynku po lewej i wyrzutni po prawej. Na Dalianie też są te punkty na lotniskowcu, a pozostałe miejsca wyczujesz z czasem. I pamiętaj, że helikopter pojawia się dopiero jakieś 45 sekund (o ile dobrze pamiętam) po zniszczeniu poprzedniego, więc jeżeli nie uda Ci się wsiąść, zapamiętaj najlepiej nick pilota i obserwuj napisy w prawym górnym rogu, aż zauważysz, że zginął. Nie ma sensu czekać całą rundę. No i jeszcze jedna ważna rzecz, na Omanie helikopter pojawia się z drugiej strony lotniskowca, gdy Ruscy przejmą D, więc gdy zobaczysz białe, biegnij tam. Na Dalianie natomiast Amerykanie dostają drugie heli gdy Ruscy przejmą A, a Rosjanie, gdy Amerykanie przejmą D.

Uff, mam nadzieję, że trochę pomogłem.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Dajcie mi screeny z miejscami na dalianie i omanie w jakich miejscach się ustawić żeby pierwszy zdobyć helikopter/samolot.

Screeny z ustawieniami grafiki jakości wysokiej.

• 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...