Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szelma vs Nocny Elf

versuspc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam .

Pytanie do was , kogo polecacie najbardziej pod pvp Nocnego Elfa czy Szelme ? Wiem że to prawie to samo ale jednak troche się różnią . I jeśli Nocny Elf / Szelma to Zamachowiec czy Łowca pod PvP ?

Opublikowano

Ja zawsze byłam zdania, że na pvp jest lepszy zamachowiec niż łowca. A jeżeli wybierać pomiędzy Mrocznym Zamachowcem, a Mrocznym Łowcą to bez dwóch zdań zamach. Mroczny łowca nie ma tego skilla podnoszącego celność, więc najlepszy atut właściwie traci. Co do zwykłego łowcy i zamachowca to tak naprawdę wedle uznania, bo łowca ma przewagę, ponieważ jest postacią dystansową. Ale osoba, która umie grać Asskiem bez problemu wykorzysta symulację i Rangera położy. :)

Opublikowano

A to nie wiedziałem że celke traci no wtedy już nie ma tej mocy ;p

Czyli Klasa Nocny Elf też jestem za zamachem ale chce też usłyszeć wasze zdanie .

• 1 rok później...
Opublikowano

Jeżeli global to - Nocny Elf

Jeżeli prywatny serwer to też Nocny Elf :D

DYM DYM KNF 4 ! <3 <3 <3 <3
KROK PO KROKU !

Opublikowano

Ja zawsze byłam zdania, że na pvp jest lepszy zamachowiec niż łowca. A jeżeli wybierać pomiędzy Mrocznym Zamachowcem, a Mrocznym Łowcą to bez dwóch zdań zamach. Mroczny łowca nie ma tego skilla podnoszącego celność, więc najlepszy atut właściwie traci. Co do zwykłego łowcy i zamachowca to tak naprawdę wedle uznania, bo łowca ma przewagę, ponieważ jest postacią dystansową. Ale osoba, która umie grać Asskiem bez problemu wykorzysta symulację i Rangera położy. :)

Nieogarniętego rangera chyba :D Dobry łowca z dobrym pingiem pozwoli na użycie symulki,ale nie da z niej zejść :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...