Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie] Bug? dywizje

aizen1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam przedwczoraj przeniosłem się na westa na east miałem gold 3 na wescie zaczęlem ze srebrem 1 po dniu juz byłem w złocie i właśnie przed chwilą miałem mecz o awans ze złota 5 do 4 no i serie zakończyłem pomyślnie i o dziwo zamiast do gold 4 zostałem przeniesiony do gold 3 , na lolking obczaiłem graczy wszyscy mieli gold 1 a jeden platyne . Jak myślicie cofnie mnie do 4 po grze?

I tak się zastanawiam co jest tego przyczyną wysorki mmr czy może system zapamiętał coś z easta?

V2FzdGVWaW5zX19fZXVuZV9fXzU3N19fX05VTExfX18zX19fMTAwX19fbm9uZS5wbmdfX184X19fbm9uZV9fXzAwMDAwMF9fX3NvbG8=.png
Opublikowano

To nie jest żaden bug, tylko ktoś już o tym wspominał, że jak masz kilka zwycięstw z rzędu, to może tak właśnie przeskoczyć. :)

Gratulacje.

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

LOL!

To jest smutne, ja muszę grać przez 25h żeby zakwalifikować się do awansu... A potem i tak jeszcz 2-3gry czekaja, nie mowiac juz o lidze. A ten po 2 dywizje sobie przeskakuje.

Opublikowano

Tak samo mialem, w S2 wbilem golda, wyladowalem w silver V. Ddy gralem o awans to przenioslo mnie z V do III, gdy znow mialem gry o awans kolejny raz przeskoczylem, tym razem z silver III na silver I. :)

Bardzo proszę o ściągniecie kilku %.

Opublikowano

Tak samo mialem, w S2 wbilem golda, wyladowalem w silver V. Ddy gralem o awans to przenioslo mnie z V do III, gdy znow mialem gry o awans kolejny raz przeskoczylem, tym razem z silver III na silver I. :)

Tak, tak dalej żyj w świecie jednorożców i innych tego typu zwierzaczkach. W s2 dywizje ?? Buhahaha jeżeli masz pisac i ściemniać aż wlezie to nie pisz tylko takie historie zachowaj dla siebie.

@topic

Tak samo miał MYM Czaru tylko że on z diamond V do diamond III i potem jeszcze raz z diamond III do diamond I to dopiero miał zayebiście :0 Mi się ani razu to nie zdarzyło :)

do6qfp.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...