Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Battlefield 3 mapy

slawek112

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym pr0sić 0 wypisanie mi map battlefield 3 + back t0 karkand bez p0jazd0w i sam0ch0d0w :) Nie lubie map z p0jazdami sam0l0tami itp pewnie dlateg0 ze sam nie umiem nimi jeździć czy latać . Przepraszam zera ale wiad0ma literka na klawie mi przestała działać ... tak to jest jak się wszystkie p0siłki przy klawie wszama:)

Z g0ry dziękuje

notoacta250.png

Opublikowano

[Dotyczy trybu Conquest czyli podbój]

Wszystkie mapy na B2K mają pojazdy, na podstawce pojazdów nie ma na Operacja metro. Nie ma chyba więcej map, na których nie ma pojazdów, w każdym razie nie mogę chwilowo wejść na BattleLog'a żeby sprawdzić ;]

W każdym razie, jeśli nie chcesz pojazdów to graj na trybach TDM/Squad DM/rush na metro, na innych mapach chyba są pojazdy.

Jeśli na prawdę nie chcesz próbować, to nie, ale jeśli chcesz coś pograć pojazdami, to polecam serwery z dużymi mapami typu Kaspian Border i na wielkim podboju na 16 ew. 32 osoby spróbuj grać.

Jeśli chcesz mogę coś pomóc ci z pojazdami, podać trochę porad, potrenować itp. Jak coś napisz na Battlelo'u, nick w sygnie (dzisiaj bede po 15 w domu)

Skopiuj sobie "o" i tylko ctrl+V tam gdzie powinno być o :DD

No i nie trzymaj jedzenia zbyt blisko klawiatury

Opublikowano

Przecież możesz sobie ustawić filtr na Battlelogu.

PC: CPU: Intel Core2Duo E8400 3.0GHz, MOBO: Asus P5Q SE, RAM: Kingstone 2x2GB DDR2 800MHz, Zasilacz: Chieftec GPA-500S8 500W, Obudowa: SuperCase SK337, GPU: Asus Radeon HD 6670 1GB GDDR5, HDD: Samsung 500GB

Laptop: ASUS A555L

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

nie tylko może ustawić sobie filtr w wyszukiwarce aby wyszukiwała servery "only infantry" ale zdarzają się też serwy na których admini wyłączają pojazdy i na np ognistej burzy można pograć bez heli czołgów itp :) jest tylko 1 problem z tymi serverami, jest ich coraz mniej jakieś 3 miesiące temu było ich po 30 spokojnie, teraz może 10 znajdziesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...