Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

(TuT)Bug na szybkie zarabianie kasy. Jobs

bilon22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie :)

Jeden z użytkowników mojego serwera, wymyślił sposób na dość szybkie zarabianie na serwerze kasy :) Pewnie spytacie: Co jest potrzebne, by móc oszukiwać? Otóż nic prostszego :)

Potrzebujemy:

-Stack trzciny cukrowej (bądź kaktusa jeżeli na serwerze jest ustawiony)

-Źródło wody

-Dirt'a

Jak wykonać całość? Tutaj już potrzeba trochę wprawy :) Stawiamy dirt wylewamy wodę (dobrze jest ją ogrodzić) i na zmianę klikamy: LPM i PPM :) Jak pokombinujecie z czułością myszki to będziecie mogli tylko przytrzymać te 2 guziki :)

Jak to zablokować?

Wystarczy, że ....

Break:
CROPS-7:
income: 0.5
experience: 0.5
SUGAR_CANE_BLOCK:
income: 1.0
experience: 1.0
Place:
SEEDS:
income: 3.0
experience: 3.0
SUGAR_CANE_BLOCK:
experience: 1.5
Kill:
Player:
income: 7.5
experience: 7.5
custom-kill:
Farmer:
income: 10.0
experience: 10.0

...zamienimy na:

Break:
CROPS-7:
experience: 0.5
Place:
SEEDS:
income: 3.0
experience: 3.0
Kill:
Player:
income: 7.5
experience: 7.5
custom-kill:
Farmer:
income: 10.0
experience: 10.0

Jak to udoskonalić?

Tutaj już nie pomogę :C Nie mogę ustawić aplikacji autoclick tak, aby automatycznie klikało LPM, PPM, ale na zmianę :C. Oczywiście możecie kombinować :) Wtedy będziecie mogli odejść od PC, a kasa sama wam będzie narastać :) Będę starał się to rozkminić, ale na razie nie mam na to za bardzo czasu :)

PS. Udoskonalę jeszcze ten pomysł :)

Kiedyś myślałem, że jestem elfem, ale tata powiedział, że jestem nikim i tak już zostało....

vvv Potrafisz tworzyć serwer? Sprawdź! vvv

Poszukuję kogoś kto przygotuje mi serwer na wersję Pocket Edition. Oferuję opłacalną współpracę. Więcej info WYŁĄCZNIE na priv

Opublikowano

Ja nigdy nie widziałem opisanego tego pomysłu, ale też uważam, że jest bardzo banalny :).

PS. Jeżeli dostanę 50 lików to napisze jak kopiować itemy ;)

Kiedyś myślałem, że jestem elfem, ale tata powiedział, że jestem nikim i tak już zostało....

Poszukuję kogoś kto przygotuje mi serwer na wersję Pocket Edition. Oferuję opłacalną współpracę. Więcej info WYŁĄCZNIE na priv

Opublikowano

Na większości ogarniętych serwerów jest to poblokowane, a na tych mniej ogarniętych nie ma po co grać. Ale tutek przydatny. Bug jest ogólnie znany, ale na pewno nie wszyscy o nim wiedzą. Ode mnie plus. ;]

Zapraszam na jedyny taki serwer w Polsce. ;] ----> KLIK  <----

Opublikowano

Dziś obczaiłem super Bug na kopiowanie itemów :D

Opublikowano

Refik :)

Opublikowano

Odświeżam :)

Opublikowano

ja to wymyśliłem w 2009 roku na 1 serwerze to wszyscy mieli Farmera ! ale tutek dla zielonych przydatny !

Skąd wiesz że ty to wymyśliłeś ? Być może ktoś był prze tobą.

xxx

Opublikowano

ja to wymyśliłem w 2009 roku na 1 serwerze to wszyscy mieli Farmera ! ale tutek dla zielonych przydatny !

acha... czyli grałeś na multi na survival teście i jeszcze znalazłeś trzcinę cukrową??? nie szpanuj, proszę ja ciebie

mca.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...