Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupno Gift Code za 1zł?

Exemu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak chcesz to kupuj, niby to tylko złotówka. Nigdy nie wiadomo jak to będzie, nie znasz typa i nie wiesz czy Cię nie oszuka. Spróbuj.

Kappa.

Opublikowano

heh. też od niego kupiłem ziomek jest spoko ! Premium za złotówke kupuj

//Regulamin lokalny działu Minecraft - Publikacje serwerów:

23. Serwery można reklamować tylko w tym dziale, a nie w sygnaturach, nickach, "o mnie", statusach. Kara: Warn 5 pkt.

Opublikowano

Na koncie mam o wiele więcej, ale boję się, że dostanę bana na logine, na którym mi zależy :C

Kiedyś myślałem, że jestem elfem, ale tata powiedział, że jestem nikim i tak już zostało....

vvv Potrafisz tworzyć serwer? Sprawdź! vvv

Poszukuję kogoś kto przygotuje mi serwer na wersję Pocket Edition. Oferuję opłacalną współpracę. Więcej info WYŁĄCZNIE na priv

Bywalec
Opublikowano

Haczyk? Już tłumaczę - w aukcji nie jest napisane sprzedam gift code tylko sprzedam konto, dodatkowo w negatywach ludzie piszą ze wszystkim sprzedaje to samo konto. Lepiej kupic sobie chipsy w biedronce, moje zdanie. P.S polecam bekonowe.

5jJNSGS.png

Opublikowano

Po pierwsze na prawie każdej takiej aukcji jest taki napis " Zakaz zmiany skina i hasła ! " jeżeli chociaż jedna osoba złamie ten wątek konta są zabierane każdemu użytkownikowi tego konta . Ja tego nie polecam chociaż ta złotówka to nie jest dużo ;)

Opublikowano

Wystarczy się zastanowić by zrozumieć, że to niemożliwe by komukolwiek opłacało się sprzedawać rzecz wartą ponad 100 zł za 1 zł... Niestety ale takie cuda nie istnieją. Tak jak już w tym temacie było poruszane jest to tylko hasło i login z zakazem zmiany skina i hasła pod groźbą zabrania dostępu do konta. Osobiście nie polecam kupowania takich kont nawet za 1 zł bo taki oszust sprzeda 200 dostępów do konta i ma 200 zł zysku tylko przez to, że ludziom wydaje się, że "to tylko złotówka" a biznes oszusta się kręci dalej zasilany właśnie tymi złotówkami.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...