Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Nowy cheat?

Maccer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

byłem sobie zbierać klejnoty a tu nagle takie coś :D

ludzie może boty driftowali non stop WTF ???

defaq.png

Pomogłem ?   Zostaw vwPNej5.png?1

Opublikowano

Chyba niezbyt rozumiem, na co mam patrzeć?

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

żydy z nissanami driftowali o prawie takich samych nickach.. czy to jakiś nowy cheat ?

Pomogłem ?   Zostaw vwPNej5.png?1

Opublikowano

Też nie do końca rozumiem, chodź ci o tych dwóch przed tobą driftujących w kółko? Może po prostu tak sobie non stóp jeździli dla zabawy. Ja jakiś miesiąc temu widziałem gościa, który miał ewidentnie jakiegoś trainera na driftowanie, bo robił to tak, że niemożliwe było by to normalnie bez żadnej "pomocy". A co do nicków to pewnie byli jacyś koledzy z jednego "teamu".

Opublikowano

Jest takie coś jak drift mod, czy jak to się tam zwie... Botek, który wcina się w silnik gry, umożliwiając driftowanie w trybie jazdy dowolnej. Ale za to jest ban, jak z resztą za wszystko, czego EA nie zrobiło.

Opublikowano

Nicki, tak da je zmienić gdytylko się potrafi i tak, widzą je wszyscy. Ostatnio nie jest to nic nadzwyczajnego.

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...