Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte][Rozstrzygnięte][Dział] DarkOrbit

ZmkAg

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chodzi o dział gry DarkOrbit strasznie dużo jest tam reklam, handlu kontami oraz innych rzeczy zabronionych na forum szczególnie połowa to fake.

Chodzi mi o to by KidMod Stim jedyny który się tam stara i jest najczęściej w tym dziale mógł cenzurować posty i tematy które są niezgodne z regulaminem a nie dopiero gdy wejdzie Moderator czy Global czyli po kilku godzinach ponieważ te forum nie jest w pełni cenzurowane/chronione.

Opublikowano

Stim powinien zostać zdegradowany, a nie dostać awans. Poza tym tak jest wszędzie.

Opublikowano

Przykro mi że nie jestem robotem który siedzi 24/7 i trzaska raporty. Wyślij raport, a po pewnym czasie napewno ktoś go wykona. W darkorbit jest 2 moderatorów + Global Moderatorzy, nie sądzę by zmiana uprawnień kida była tam potrzebna, równie dobrze można by mu skrócić okres moderowania, a jednak tak też nie będzie.

Opublikowano

Miło, że doceniasz ale tak jak wspomniał Noob, nie jest potrzebna żadna zmiana uprawnień.

Nikt przeciez nie jest robotem, który siedzi ciągle w dziale i usuwa te reklamy / oferty.

Wystarczy tylko wysłać raport a jeżeli nikt nie reaguje to PW do aktywnego moderatora działu bądź global moderatora aby zareagował na takową sytuację.

Pozdrawiam.

#down

Na oficjalne forum gry a forum o cheatach i botach trochę się różni..

Opublikowano

Ehhh... to trzeba Pani Kasi robote zlecić bo to jedyny robot na tym forum xD

A tak na serio to straszny burdel jest w tym dziale. Na oryginalnym forum tej gry za takie coś po minucie by cie wykopali na zbity pysk..

Admin Cienia
Opublikowano

dział gry DarkOrbit strasznie dużo jest tam reklam, handlu kontami oraz innych rzeczy zabronionych na forum szczególnie połowa to fake.

Skoro są takie rzeczy to używajcie opcji "zgłoś".

Chodzi mi o to by KidMod Stim jedyny który się tam stara i jest najczęściej w tym dziale mógł cenzurować posty i tematy które są niezgodne z regulaminem

Stim jest już moderatorem tak więc myślę, że temat jest nieaktualny.

1294477714-U1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...