Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Live.

TheChri

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli chodzi ci o kontakt z suportem przez lice chat to musisz przestawić wersje jaka masz na angielską i wtedy będziesz widział opcje live chatu

Opublikowano

Mógł bym kogoś prosić aby zrobili screena prawidłowego ticketa w której poproszę o zmiane e maila ponieważ nie wiem do konca jaki zaznaczyć błąd w temacie. Ostatnia moja wiadomość została zamknięta bez wyjaśnienia. Proszę o pomoc.

Opublikowano

Mógł bym kogoś prosić aby zrobili screena prawidłowego ticketa w której poproszę o zmiane e maila ponieważ nie wiem do konca jaki zaznaczyć błąd w temacie. Ostatnia moja wiadomość została zamknięta bez wyjaśnienia. Proszę o pomoc.

Witam prosiłbym o zmianę e maila mojego konta orgin na e mail (tu podajesz e mail na który chcesz zmienić)

Pozdrawiam.

Jeśli będą chcieli coś jeszcze to pewnie napiszą co chcą :D

W kategorii wybierasz Konto/Rejestracja

Opublikowano

wątpię by to potrzebowali jeśli napiszą że chcą twoje dane takie jak data ur i imię to o to poproszą na razie napisz tak jak pisałem :)

Opublikowano

Kur** mać przed chwila dostalem e maila:

You recently asked for assistance on a case, but we haven't heard from you in a while.

If you still need our help, please login and review the details of case 07758029.

We want you to get the most out of your EA games, so don't hesitate to contact us. If you decide not to respond, your case will automatically close in four days.

Thank you for contacting EA!

Z poważaniem
Obsługa klienta EA

Idioci po raz kolejny chcą mi zamknąć temat bez żadnej pomocy.. Proszę o pomoc co zrobić z frajerami.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...