Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Itemy w NPC KamerMod

Haczik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem, gdyż mam kamermoda (najnowszego) i gram na servie Senthia. Chcę włączyć Bonus Switchera, ale nie mogę bo nie kupuje zmianek, wogóle nie mam ikony zmianek u NPC. Jaki to problem czy to jest to, że nie ma ikony czy może inne ID zmianki? A przy okazji jak sprawdzić ID itemku?

Z góry dzięki za pomoc.

Procesor: Intel i5 4690k 3,4GHz - Haswell | Grafika: Asus Strix GeForce GTX 970 4GB Płyta Główna: AsRock Z97 Pro4| Pamięć operacyjna: Crucial Ballistix 8GB | Zasilacz: Thermaltake Smart SE Modular 630W + 80 Bronze | Dysk Twardy: Western Digital Caviar Blue 3,5" 1TB | System: Windows 10

Opublikowano

prawdopodobnie w pliku od kamera item_proto nie sa wpisane nowe wyglady itemow ktore wystepuja w pliku twoim serverowym (np item_avalon). Jest przy tym troche zabawy zeby poprzeklejac i zajecie dla srednio-zaawansowanych. Chodzi tu glownie o pakowanie i rozpakowywanie plikow item proto epk i eix. ALBO NAJLEPIEJ POCZEKAJ AZ KAMER ZROBI AKTUALIZACJE ;p

Opublikowano

Yhym. Tylko jak to ztobic?Nie mam czasu na czekanie.

Procesor: Intel i5 4690k 3,4GHz - Haswell | Grafika: Asus Strix GeForce GTX 970 4GB Płyta Główna: AsRock Z97 Pro4| Pamięć operacyjna: Crucial Ballistix 8GB | Zasilacz: Thermaltake Smart SE Modular 630W + 80 Bronze | Dysk Twardy: Western Digital Caviar Blue 3,5" 1TB | System: Windows 10

Opublikowano

Musisz mieć cliente tego servera , rozpakować Sobie locale_pl wziąć z niego item_list i i item_proto podmienić te dwa pliki w folderze "mod"

Opublikowano

Hmmm i tu kolejny Fake... w oryginalnym cliencie nie ma locale_pl, w folderze pack jest tylko luscha_4_world- próbowałem też to otworzyć.

Opublikowano

Czyli Client poblokowany lub reszta plików jest ukryta spróbuj zaznaczyć żeby pokazywało ukryte pliki.

Drugim sposobem na wyciągnięcie ID jest MultiHack od Kamera.

Jeżeli działa na tym serverze Kup Zmianki wejdź w zakładkę :

Inv.Menager i tam będziesz miał ID ;)

Opublikowano

rozwiązałem już problem - znalazłem ID zmianki na necie i przeinstalowałem kamera i wszystko działa.

Dzięki za pomoc.

Temat do zamknięcia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...