Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomysł na nazwe servera PvP

BiczuPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czeeść. Mam do was prośbe i liczę na waszą kreatywność. A mianowicie szukam dobrej nazwy na server PvP. Nazwa ma być oryginalna i dobrze odbierana (unikać w nazwie wyrazów "mine" i "craft", ponieważ 99% serverów ma to w nazwie) Oczywiście dozwolony jest wyraz "PvP". Osoba która wymyśli nazwe która spodoba mi się najbardziej otrzyma nagrodę na serverze (będzie się z czego cieszyć ;P ) oraz Like. Liczę na Was i pozdrawiam DrimeXe. Bye

carv2.jpg

Opublikowano

Nawet niezłe ; ) Naiser - coś znaczy czy to tylko wymysł do nazwy? CZEKAM NA DALSZE PROPOZYCJE

Co myślicie o Power Of Legends lub Legends Power albo Legendary PvP

carv2.jpg

Opublikowano

To musi być tylko po Angielsku? Bo takie nazwy są mało oryginalne, ja proponuję:

- Waleczne miecze

- Kwadratowe walki

- Kwadratowa Rzeźnia

- Waleczne sześciany

Bo w nazwie serwera najważniejsza jest oryginalność i to aby nazwa była łatwa do zapamiętania ;)

Byłbym wdzięczny młodemu grafikowi za zrobienie avatara, bo jak widać mój aktualny jest... oryginalny ale nie estetyczny :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...