Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kupno konta

Ekwador17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam . Otóż mam taki dylemat mam zamiar kupić rp na konto i nie wiem czy nie opłaca się bardziej jakiegoś lepszego konta kupić na allegro a nie kase na rp wydawać ??? Co o tym sądzicie ???

Opublikowano

Lepiej kupic konto, za 25 skinow zaplacisz moze 60 zl albo taniej zalezy jakie skiny

Daj lajka jak pomogłem :]

Opublikowano

Moim zdaniem bardziej opłacalene jest kupić konto, ponieważ rp na koncie traci wartość.

a11176.jpg

Opublikowano

Kup od znanej ci osoby, wtedy nie powinno być problemów, chyba ze nie znasz nikogo z kontem na sprzedaż, ale przez allegro nie kupuj, bo cię z kasy oskubia, konta nie będzie i taki no-happy end

Nie bądź żyd daj warna

Jak pomogłem daj like

Jak nie to i tak daj

Opublikowano

Jak Ty sam nie masz dobrego konta, to kup konto. Lecz radzę Ci uważać, bo na allegro mogą Cie oszukać, bo napisze koleś do Riotu, że jego konto zostało shackowane :D.. Także zależy czy trafisz na kogoś kto chce kogoś tylko oszukać, czy chce naprawde sprzedać konto.

279981407253602336505.png
Opublikowano

D. Sprzedaż Konta. Każde Konto jest przypisane do konkretnego Użytkownika i Riot Games nie uznaje oraz wyraźnie zabrania przenoszenia Kont Użytkowników. Zabronione jest kupno, sprzedaż, przekazywanie lub wymiana Kont oraz składanie takich ofert; wszelkie próby powyższych czynności są nieważne. Wszelkie formy dystrybucji Konta i/lub Danych Dostępu (poza wyraźnie dopuszczonymi w niniejszej Umowie lub wyraźnie dozwolonymi przez Riot Games) mogą skutkować zawieszeniem lub usunięciem Konta.

To jak dla mnie odrzuca od kupna konta ja zawsze preferowałem spokojnie kupować RP i mam sporo skinów teraz :)

1396292564-U784394.png
Opublikowano

Problem też może potem wyniknąć z tego, że były właściciel odzyska hasło :)

everybody_lies_by_deadmelkor-d5bl91v.png

"Trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść

Niepokonanym

Wśród tandety lśniąc jak diament

Być zagadką, której nikt

Nie zdąży zgadnąć nim minie czas..."

| exModerator Inne MMO | exLider League of Legends | exMPC Media Lider | VIP |

Opublikowano

Wiesz zawsze jest ryzyko, ale jeśli poszukasz jakieś osoby na allegro co ma dużo pozytywów to raczej cię nie oszuka, aczkolwiek różnie to może być.

Ale moim zdaniem i tak bardziej się opłaca kupić konto, bo jakbyś chciał kupić 10-20 skinow za rp lub kupić 2-3 konta to i tak konta cię wyniosą taniej,

a na nich będzie te 20skinów + na każdym, nawet jak cie 1-2 osoby by oszukały to i tak lepiej na tym wyjdziesz niżeli kupując rp.

Opublikowano

Powiem tak. Mialem taki dlemat jak ty. Moj sposob to kupowanie postaci od najtanszych do najdrozszych. W taki oto sposob jakos szybko nabilem postacie a RP wydawalem tylko na skórki nie licząc sytuacji kiedy postac bardzo mi sie podobala za 6300 i wolalem ja kupic na przecenie :P. Obecnie mam juz 65 postaci i jestem zadowolony z tego co mam :P Zostaly mi prawie same za 6300 i 4800. Sposob polecam bo daje przyjemnosc z gry i widzisz efekty tego ze grasz. Jak zbieralem 6300 na samym poczatku to byly dla mnie katy a tak to przynajmniej jest czym pograc :D

bez yt.

Opublikowano

Jeśli kupujesz konto na allegro, to na uwadze musisz mieć to ,że osoba sprzedająca może napisać do supportu, że konto zostało skradzione i zapewne je odzyska :]

Opublikowano

Z tych 4 najlepsze są 2 i 3 ale nie kupuj na allegro, koleś na 100% ma swój pierwszy mail więc nawet jak zmienisz go na inny to może napisać do supportu że 'został okradziony' i odzyska konto. Kupuj rp na własne i tyle.

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...