Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Co się zmieniło?

Viaths

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Takie małe pytanko mam, bo teraz dosłownie będę nowy w wr, gdyż kiedyś grałem w niego przez 2 lata, ale ostatnie moje odwiedziny były gdzieś w 2010 roku i chciałbym się spytać co za nowe rzeczy dodali do wr(bez map) chce wiedzieć jakie są nowe rzeczy, ale nie chce wiedzieć jakie są nowe mapy ;p

Więc jakby ktoś mógł proszę o napisanie, gdyż słyszałem, że dodali parę nowych rzeczy ;d, a jak ja na razie nie mogę wbić do wr ;(

Jestem zły ;p mam 65/100 ostrzeżeń !

Opublikowano

Była zmiana dystrybutora z Gamerfirst na Nexon.

Tu masz stronę oficjalną warrocka:

http://en.warrock.nexoneu.com/

Tu masz download:

http://en.warrock.nexoneu.com/Download/Client

Dodali pare nowych broni, nowy wygląd wr.

Zamiast G1 mamy NX Cash, za odpalenie gry przez strone dostajemy retaile (p90, Medic_kit 2, mp5k, flash bang, mp5k)

Tu masz jak za darmo robic NX Cash:

http://www.mpcforum.pl/topic/745466-tut-darmowe-zarabiane-nexon-cash/

A tu spis wszystkich dzialających reklam:

http://www.mpcforum.pl/topic/773362-spis-aktualnych-reklam-nexon-cash/ 
320551442138510845087.png
Opublikowano

Moim zdaniem, warto wrócić do gry - są większe + i mało minusów. Parę rzeczy, może lepsze były na GamersFirscie.

Plusy - minusy :

Zmniejszono lagi serwerowe praktycznie dla każdego z państw.

Zmniejszona ilość, liczba hackerów - spowodowane jest to głównie większą ilością mass banów.

Na pewno większa ilość organizowanych eventów typu - 200 % exp up, 1000 % exp up, eventy organizowane przez adminów, eventy w takie święta, ważniejsze wydarzenia - np. Walentynki, Wielkanoc itd. itd.

Zdecydowany lepszy interfejs główny, można wiedzieć jaki ma się ping na głównej itd.

Dodano więcej nowych map, najczęściej były one z wersji koreańskiej.

Nowe mapy na trybie Ai Channel.

Więcej broni w item shopie.

Cotygodniowa konserwacja, gdzie w marketplace co tydzień coś dodają nowego do kupienia na stronie.

Brak możliwości kupienia famas'a, pojawia się on w tego typu losowaniach jak - Random Box i jeszcze coś ale zapomniałem nazwy xD

Więcej banów ,, za nic "

Myślę, że to tyle - namawiam Cię do powrotu na Nexon'a.

Również, WRPSP - polecam

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Dodali pare nowych broni, nowy wygląd wr.

Zamiast G1 mamy NX Cash, za odpalenie gry przez strone dostajemy retaile (p90, Medic_kit 2, mp5k, flash bang, mp5k)

Ale to tylko przy pierwszym logowaniu? za tych teraz nowych czasów jak zaloguje się starym kontem dostane te retaile,

czy tylko jak nowe konto zrobi i przy pierwszy logowaniu?

Opublikowano

Ale to tylko przy pierwszym logowaniu? za tych teraz nowych czasów jak zaloguje się starym kontem dostane te retaile,

czy tylko jak nowe konto zrobi i przy pierwszy logowaniu?

Tak tylko przy nowym koncie i musisz 1 raz przez strone odpalic ;)

320551442138510845087.png
Opublikowano

ostatnie już pytanko te retaile muszę gdzieś odebrać? czy same załadują mi się na konto?

Opublikowano

ostatnie już pytanko te retaile muszę gdzieś odebrać? czy same załadują mi się na konto?

Patrz, zalogujesz się już na to nowe konto - i będzie chyba informacja, że dostałeś.

Wtedy chyba jeszcze ich nie będzie.

Musisz wyłączyć WarRock'a i włączyć jeszcze raz ( możesz przez launcher ) ( tzw. relog) i będziesz miał po zalogowaniu retaile w inventory ;)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...