Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Broń - Gunner.

Torezz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, posiadam już złotego super szwajcara i gnatogryz berniego, ale zastanawiam się nad kupnem czegoś innego na daleki dystans np. shotguna. Który wybór by był najlepszy? Może pistol? I czy te laserowe bronie różnią się czymś od uber/super? Czy to tylko reskiny. I która wyrzutnia rakiet lepsza ta smocza czy zwykła? Bo mam obydwie i nie wiem która lepsza. Za pomoc będą lajki.

Opublikowano

Smoczy ogień jest tylko na ludzi, pojazdu tym nie zniszczysz, więc nie polecam.

Kup zwykła bazooke, bo jest dobra na ludzi i pojazdy.

A SG według mnie też lepiej na bliski dystans.

Na daleki zasięg trudniej trafić, ale jest duże dmg na średnim dystansie.

Czasami nawet krytyki po 60.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Nie polecam kupna DF

- pocisk nie leci dokładnie tam gdzie jest celownik

- pocisk odpija się od wszystkiego, przez co trudno obliczyć gdzie padnie strzał

- nie da się nim wysadzić na dach

- słabe DMG na pojazdy

Zwykła bazoo ew. uber/super są najlepsze

- mniej więcej wiadomo, gdzie pocisk trafi

- można wyskoczyć na dach, czy gdzie tam chcemy

- zadaje dobre DMG na pojazdy i ludzi

SG? Jak dla mnie to tylko lr.

- nie jest to dobra broń na starcie z soldem, który ma lr pistol i z komandosem

- duże DMG

- dobra broń na sr, bo możemy strzelić jeden pocisk we wroga i dobić z mg

- punk SG jak dla mnie jest lepszy niż super/uber lr ale wolniejszy

sr mg + lr mg + bazoo

- dobry zestaw na każdy zasięg

- zestaw nie wymaga pro celności

laser i pp? odradzam

9706813200_1361573290.png

Opublikowano

Nie polecam kupna DF

- pocisk nie leci dokładnie tam gdzie jest celownik

- pocisk odpija się od wszystkiego, przez co trudno obliczyć gdzie padnie strzał

- nie da się nim wysadzić na dach

- słabe DMG na pojazdy

Skąd takie informacje ? Po pierwsze - pocisk leci, gdzie chcemy - nie rozumiem, o co chodzi. Mimo, że się odbija od ścian, to właśnie jest plus, gdyż Komandos/Gunner/Soldier wejdzie ci za ścianę np. z 20 hp, to strzelasz w ścianę obok, pocisk odbija się od niej i trafia przeciwnika. Trzeba sobie to tylko wyobrazić ( oraz mieć pojęcie o prawach fizyki/matematyce ;) ) Po drugie - nie da się nim wysadzić na dach ??? Kolego, chyba nie odwiedziłeś YT.

Video dla Cb. Po trzecie - jeżeli trochę pograsz, to bez problemu rozwalisz czołg 1 vs 1. Następnym razem, przed napisaniem postu, przemyśl to, co chcesz napisać. Pozdrawiam, BFH Polska :D

Masz problem w sprawie Battlefielda Heroes ??? Pisz na PW

Jeśli pomogłem, nie zapomnij dać LIKE

BFH Polska ;)

Opublikowano

@BFH Polska

mam tą broń, to wiem jak się nią gra i to że się odbija jak popadnie to jest bardziej na minus niż na plus

kolego chyba masz niedzisiejsze wiadomości, widziałem ten film ale zmienili df i teraz nie da się tak wyskakiwać ;)

P.S

Tak jak wcześniej pisałem, mam tą broń i wiem jak się z nią gra. Kupiłem ją w ofercie ale i tak musiałem bazoo kupić bo ta broń to męka.

9706813200_1361573290.png

Opublikowano

DF'em trudniej trafić w ludzi niż bazooką. Na swoim koncie na DF'ie mam celność 0.3, a z bazooki 0.6, a to jest dość duża różnica.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Dobra, można zamknąć. Kupuje assault'a i będę grał na zasadzie 1 shoot z sg potem bazooka i tak co pare sekund będę zmieniał. Dzięki za pomoc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...