Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte][Rozstrzygnięte][Sugestia] Wywiady na mpcforum

Farex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, co wy na to, aby wprowadzić regularne wywiady z użytkownikami forum. Wywiady pojawiałyby się np. raz w miesiącu i zajmowaliby się tym mentorzy. Wywiady byłyby przeprowadzane z tymi "większymi" użytkownikami, typu admini, globale, elita itd, ale też moderatorzy, kidzi. Myślę, że byłoby to ciekawe, na pewno urozmaiciłoby forum. Niektórych mogą interesować takie wywiady z różnymi osobami :)

Opublikowano

Widziałem to na innym forum i dosyć ciekawe to było. Tylko, że tam była jeszcze ranga "Redaktor", który zajmował się wywiadami. Ale i tak, tak.

2ufgk6u.png

Opublikowano

Widziałem to na innym forum i dosyć ciekawe to było. Tylko, że tam była jeszcze ranga "Redaktor", który zajmował się wywiadami. Ale i tak, tak.

Na tym też była :)

proponowałem to jak byłem w gazetce ,jeżeli byłby marselo mógłbym to z nim reaktywowac o ile chce ,sam nie pociągne a mam czas

­

Opublikowano

Z gazetką dać sobie spokój, chodzi tu głównie o same wywiady.

W sumie jest tu głównie potrzebne zdanie mentorów, Marsela, bo to oni mieliby się tym zajmować xD

Opublikowano

Z gazetką dać sobie spokój, chodzi tu głównie o same wywiady.

W sumie jest tu głównie potrzebne zdanie mentorów, Marsela, bo to oni mieliby się tym zajmować xD

w gazetce mówiłem by mentorzy co kolwiek pomogli ,nie przeszlo

tu tez nie przejdzie sprawa z mentorami

­

Opublikowano

A z jakiej racji mentorzy?

Oni mają swoje zadanie - pomaganie - i niech się tym zajmą co potrafią robić najlepiej.

Moim skromnym zdaniem jest zrobienie nowej grupy która by takie wywiady przeprowadzała - np MPC Reporter Team czy cuś.

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

To nie jest sprawa sugestii według mnie, tylko rangi funkcyjnej, tj. MMT. Tam i tak się 80% ludzi obija, więc trzeba coś chyba dać do roboty. :-) Jestem oczywiście na tak, ale trzeba by wybierać osoby, które zainteresują czytelników (np. daronian i pierwsza lodówka xD). :D

Opublikowano

To nie jest sprawa sugestii według mnie, tylko rangi funkcyjnej, tj. MMT. Tam i tak się 80% ludzi obija, więc trzeba coś chyba dać do roboty. :-) Jestem oczywiście na tak, ale trzeba by wybierać osoby, które zainteresują czytelników (np. daronian i pierwsza lodówka xD). :D

Wybrać osoby to najmniejszy problem :) Jest sporo wartościowych.

Opublikowano

Fajny pomysł ale dodać nową range np MPC Redaktor czy coś ;d

było ,piszesz z jej byłym posiadaczem

kolejna ranga dla ludzi typu kaś ,zav ,bo poco brac nowych

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...