Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Kamermod nie chce działać

rafciol11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem, ściągnąłem najnowszego metina zrobiły się wszystkie aktualizacje blokowałem hs czymś takim "HackShield Bypass v1.6 FINAL" instaluję kamermoda w folderze z grą i wyskakuje mi taki bład "File 'pack/pc2.epk' is not latest version. please launch patcher" co zrobić ?

Win7 x64

Opublikowano

To może jakis poradnik krok po kroku co ściągnąc gdzie wrzucic jak zrobić i wgl ?

Dodam , że patcher jest zrobiony. Nie ma żadnych nowych aktualizacji.

Opublikowano

Użyj patchera, aby wróciło do surowych plików klienta, a następnie wgraj najnowszego moda. Nie dogrywaj żadnych blokad HS'a, które nie działają i którymi zniszczyłeś folder pack (zaufaj, że będzie działało wtedy).

Opublikowano

Użyj patchera, aby wróciło do surowych plików klienta, a następnie wgraj najnowszego moda. Nie dogrywaj żadnych blokad HS'a, które nie działają i którymi zniszczyłeś folder pack (zaufaj, że będzie działało wtedy).

Zrobiłem tak i teraz wyskakuje mi błąd "File 'pack/PC.epk' is not latest version. please launch patcher"
Opublikowano

Moda instaluje się na zaktualizowanego metina, więc pobierz jeszcze raz metka, zaktuaulizuj, i od nowa zainstaluj moda.

Jeśli nadal nie będzie działało to znaczy, że po dzisiejszej konserwacji ulepszyli blokade :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...