Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE]Zakładam swój serwer potrzebuje waszego zdania

ikinloms

Na jakim serwie będę miał więcej gracz ?  

8 użytkowników zagłosowało

1. 1. Na jakim serwie b?d? mia? wi?cej / sta?ych graczy ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam zrobiłem serwer pod Hard taki jak PL . Mam na nim taki sam sys ulepszania broni , kostiumy sys energi itp. , oraz zrobiłem serwer Medium ok. 10 zbrojek od +70 lvl dla każdej klasy max 250 lvl oraz bronie po 15 nowych dla każdej klasy , biżuteria też itp . Aczkolwiek mam jeden serwer VPS i zastanawiam się jaki lepiej wstawić ? Na którym będę miał więcej stałych graczy na Hard czy na Medium ? Czekam na wasze wypowiedzi oraz na odpowiedzi w ankiecie .

Opublikowano

Mysle, ze na hardzie byloby wiecej osob. Ja osobiscie gral bym na takim: Wszystko to co na PL + troche wieksze raty ( moze 2-3x w stosunku do PL ) + mniejsze nastawienie na IS czyli zmianki, dodania itp mozna zdobyc w grze, ale dosc trudno,a w IS tylko fryzury, itemy do malzenstwa itp bez broni czy zbroi.

ruch_13.jpg
Opublikowano

Własnie poprawiam serwer . Raty właśnie chce dać jakoś 3/4 x w stosunku do PL natomiast co co IS to chciałem dodać tam zbrojki hwang coś takiego jak było na yitian2 . Co o tym myślicie ? Czy bo beznadziejny pomysł ?

Opublikowano

Polecam Ci zrobić serwer Hard więcej stałych graczy a na takich Medium jest mniej graczy ponieważ każdy je tworzy i się już to Nudzi.. Co do Is to nigdy w życiu nie dodawaj eQ do Is typu Bronię Zbrojki ponieważ zmniejszy to ilość graczy na serwerze .. To tyle z mojej strony ..

sygna_player.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...