Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO] Co sądzicie o nowym pakiecie?

Rocky.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

jak możecie zauważyć jest dostępny nowy pakiet dla każdej klasy, czekam tylko na koniec miesiąca i kupuje pakiet dla snajpera ^^

BFP4FNewsMedic.jpgWeapon: M60

Barrel: Heavy Barrel
Ammo/Mag: Hi-Power Ammo
Stock: Stabilized Stock

Original Price: 10,046 Funds
NEW PRICE: 6,999 Funds BFP4FNewsRecon.jpgWeapon: M95

Original PriceT: 8,266 Funds
NEW PRICE: 5,799 Funds BFP4FNewsAssault.jpgWeapon: AEK-971

Original Price: 10,046 Funds
New Price: 6,999 Funds BFP4FNewsEngineer.jpgWeapon: AKS-74u

Original Price: 8,064 Funds
NEW PRICE: 5,599 Funds

Link: http://battlefield.play4free.com/pl/forum/showthread.php?tid=112878

Opublikowano

Ostatnio jakoś 7dni były więc podejrzewam ze też jakoś będą przez 7dni a i tak są gówniane i się nie przydadzą ;f

Opublikowano

W porownaniu do ostatniej limitowanej oferty z famasem te pakiety są zajebiscie drogie. Mam lepsze dodatki,a krótkiego kalacha moge kupic mechanikiem za 1,7k found chyba, wiec po co to komu? Najwyzej jakies low levele moga sie jarac pakietem z m95 jak nie stac ich na pakiet l96.

Opublikowano

A tak BTW. jeśli sie znasz na snajperkach. Powiedz która lepsza: bo chcę kupić pakiet jTiger albo ten z M95. Z tego co patrze to L69A1 bardziej wymiata, teraz gram SV-98 z dodatkami i on na za 1 razem gościa śgiągnie, ze Scattergunem na niektórych mapach np. sharqi rush wymiatam.

Opublikowano

@UP

JTiger i nic innego do szczęścia nie potrzeba :) Najlepsza snajperka, najlepsze dodatki i dobry shotgun - a do tego wcale nie tak drogo :) Sam posiadam i jestem cholernie zadowolony :P Chyba, że wolisz kampić, to bierz M95 lub M82, choć L96 też się da tak do 300 - 350 metrów. A na bicie rekordów dystansu - SKS, ale na mniejszych mapkach mały damage może być problemem, sam nie przepadam za samopowtarzalnymi snajperkami. Radzę wypróbować M24 - kup na 1 dzień, pograj trochę agresywnie, i jeżeli będzie Ci dobrze szło to JTiger jest dla Ciebie.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Tak sie składa że mam SKS ale troche mnie wkurza ilość zadanego dmg, to dałem dodatki z tego pakietu na SV-98 i wymiatam :D Co do L96A1 mam jeszcze 2 pytania: jaki jest bulletdrop i mniej więcej jaki jest zasięg tej broni, np. kiedy ide na sharqi tą wieże na D to mógłbym zdejmować ludzi z punktu C ?

Opublikowano

Tak sie składa że mam SKS ale troche mnie wkurza ilość zadanego dmg, to dałem dodatki z tego pakietu na SV-98 i wymiatam :D Co do L96A1 mam jeszcze 2 pytania: jaki jest bulletdrop i mniej więcej jaki jest zasięg tej broni, np. kiedy ide na sharqi tą wieże na D to mógłbym zdejmować ludzi z punktu C ?

Zacznijmy od tego że na sharqi nie ma punktu D xD

GRATULUJĘ CZYTAJĄC TO ZMARNOWAŁEŚ 10s ŻYCIA

Opublikowano

@UP

Bulletdrop jest gorszy chyba tylko od M95, M82 i SKS, można powiedzieć, że jest przyzwoity, choć w pewnym momencie pocisk trochę spada w dół a później znowu leci prościej, ale to da się wyczuć. Trudno mi dokładnie powiedzieć bo gram na niskich grafikach i mgła nie pozwala mi strzelać na dalsze odległości, ale tak do 70 metrów praktycznie nie trzeba podnosić celownika.

Co do 2. pytania: Zasięg możesz sprawdzić tu: http://bfp4f.alchemical.ch/en/compare z różnymi dodatkami. W połączeniu z lufą precyzyjną, którą mam i jest według mnie lepsza od Predatora, zasięg to teoretycznie 354 m, a z Predator z zestawu 297 m. Prędkość w Precyzyjnej też jest nieco większa, więc łatwiej trafić w cel, który się porusza. Pomyliły Ci się chyba nazwy map, bo na Sharqi jest A,B i C, a nie jestem pewien, o którą Ci chodzi mapę, więc nie mogę pomóc, ale jeśli nie pamiętasz nazwy to opisz charakterystyczne elementy, powinienem wiedzieć o co chodzi.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

drogie .... i gówniane w pakiecie u enginiera dostaje się 1 z najgorszych broni ..... u medyka broń która ma prędkość pocisku 450

sniper i assult jedynie dobre bronie dostali.... choć i tak gówniane i za taką cene? haha

YAY

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...