Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]OtherDrops nie działa.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam pewien problem. Wgrałem oraz ustawiłem otherdropsa na serwer. Brałem ustawienia od kolegi z serwera i na pewno jest wszystko dobrze. Gdy wchodzę na serwer, nie mogę nic zrobić jako zwykły grac. Jako admin mogę rozwalać wszystko, ale ze stone nie padają kamienie szlachetne ( wszystko jest tak, jak by to był zwykły mc). Po ustawieniu częstotliwości padania np diamentów ze stone na 100%, to i tak nic nie działa. Gdy na serwerze wpisałem /plugins to nie pojawia się owy plugin. Usunąłem wszystkie pluginy lecz otherdropsa zostawiłem. Nic to nie dało. Wie ktoś o co chodzi ? Jeżeli ktoś zna odpowiedź niech pisze na dole. Ewentualnie jeżeli ma ktoś czas, i chcę mi wytłumaczyć na czym polega problem to niech pisze na gg 8452124.

Opublikowano

Plugin dobry lecz nie wiem co się dzieje. Wgrywam Twoje dzieło do folderu plugins i ustawiłem drop diamentów na 99.10% Rozwalam 32 stone i nic nie leci. Gdy pisze /lax w mc to wszystko działa. Nie wiesz może o co chodzi ?

Opublikowano

Hah. Nie zauważyłem pewnego problemu który był błachy ^^ Przepraszam za problem i daje like za pomoc :|

Nie ma problemu ;)

Ps. Mógłbyś napisać co to za problem bo jestem ciekawy :D

Opublikowano

Skoro tak bardzo chcesz ;p. Chodziło o to, że niby plugin był (/lax itp działa) lecz nie padały kamienie szlachetne ze stone. Z rud jednak padały. Znowu mi się pojawił ten problem :( Teraz to nie wiem co zrobić :(

@Edit

Znalazłem odpowiedź :D . Posiadanie OP było przyczyną owego błędu ;p

Mam pytanie;p Czy będziesz mógł do swojego pluginu wgrać wiadomości, które będą wyskakiwać po zdobyciu kamienia szlachetnego ?

Opublikowano

Skoro tak bardzo chcesz ;p. Chodziło o to, że niby plugin był (/lax itp działa) lecz nie padały kamienie szlachetne ze stone. Z rud jednak padały. Znowu mi się pojawił ten problem :( Teraz to nie wiem co zrobić :(

@Edit

Znalazłem odpowiedź :D . Posiadanie OP było przyczyną owego błędu ;p

Mam pytanie;p Czy będziesz mógł do swojego pluginu wgrać wiadomości, które będą wyskakiwać po zdobyciu kamienia szlachetnego ?

Hah faktycznie op mają uprawnienie na pomijanie działania pluginu. Nie domyśliłem się, że o to może chodzić :D

A wiadomości dodam w następnej wersji ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...