Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] Czy na botach leci PD/exp/doświadczenie?

asadasa123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak jak w temacie ;D

chciałbym poćwiczyć na botach

jednak skoro nie leci tam exp to szkoda mi czasu

wyjaśni mi ktoś dokładnie wszystkie "tryby" gry?

(chodzi mi o te po kliknięciu "GRAJ" )

z gory thx

Opublikowano

Sprawa expa załatwiona, koledzy wyżej napisali, jeśli chodzi o tryby to wyjaśnie:

5vs5 - wiadomo, gramy na mapie 5vs5

3vs3 - To samo co u góry, tyle że jest są tylko 2 wieże i dwie linie, zamiast buffow w jungli są ołtarze, które sie zdobywa i dostaje premie. Ogólnie mapa jest mniejsza.

Dominion - Tutaj chodzi o zdobywanie punktów z drużyną. Jesteśmy na okrągłej mapie i przejmujemy punkty, przejęcie punktu = mniejsze życie nexusa u przeciwnika. Gra trwa zazwyczaj z 15-20 min, na tym trybie najszybciej sie zarabia i expi, ale nie gram na nim bo jest po prostu nudny i raczej sie niczego nie nauczysz.

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano

Winy lecą osobno przy grze z botami, osobno normalne są liczone, osobno 3v3 / 5v5 / aram / dominion każde liczone są osobno

boty - polecam dla początkujących, nauczysz się więcej, nie będzie wielkiej presji, zarobisz tyle samo expa i IP do 10 lvla, jak już coś ogarniesz to i tak będziesz miał dużo czasu żeby grać z ludźmi tym się nie przejmuj winy i tak nabijesz :)

16k7y4p.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...