Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] FishBot w modzie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie,

Mam pytanie co do FishBota wbudowanego w KamerModzie, zrobiłem sobie nie dawno postać i łowiłem nią w nocy i trochę w dzień, rano się wylogowałem było wszystko OK, potem po pracy wszedłem po południu a tutaj "Twoje konto jest zablokowane", napisałem do supportu, to dostałem info że blokada została nałożona przez jakieś logi w hackshieldzie. Czyli FishBot jest wykrywany przez hs'a ?

Spatchowałem, storrentowałem metina, wgrałem moda i to wszystko, trzeba jeszcze coś innego robić ?

Zrobiłem drugie konto, łowiłem dziś w nocy, rano się wylogowałem i teraz też nagle ban, pewnie też przez hs'a.

Pozdrawiam i proszę o odpowiedź,

Modziarz123

Weteran
Opublikowano

Gwarantuję Ci, że hackshield nie wykrywa tego fishbota. Łowiłeś trochę w dzień i tu popełniłeś błąd.

1329036830-U154499.png
Opublikowano

Ok dzięki za odpowiedzi, obczaje tego FB, tylko szkoda że Metin2 musi być na nim "na wierzchu".
Tym drugim kontem łowiłem w nocy, z komendą wykrywania GM i automatycznego wyłączenia gry, do samego rana łowił więc raczej GM się nie pokazał, a dopiero po południu BAN.

Opublikowano

Nie łów za długo na 1 koncie , ja mam 6 kont 30lvl , odpalam dwa , łowie nimi 3-4h godziny i potem nastepne dwa i tak w kółko , i już łowie ponad tydzien bez bana. Wykrywacz gm też się sprawdza , ja uzywam tego co jest wbudowany pod f5 , a takze odpalam sobie tego pod komenda /gm i już dwa razy się wyłączyły jak gm pojawił się :> Jak długo łowisz to wtedy jest ban na następny dzień.

Opublikowano

Będziesz za każdym razem dostawał bana. Musisz krócej łowić na jednym koncie. I odradzam łowienia na mapach gdzie jest mało osób, ponieważ GM potrafi się teleportować i wtedy szybko sprawdza.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Łowie na głównym moście w m1 tylko nie na głównym kanale, również używam wykrywacza GM, dzisiaj 3 konto zostawione na nocke i po południu tak samo ban powód "jakieś logi w hs'ie". Przecież GM mnie nie przeskanował, bo testowałem ten wykrywacz GM to działa, także by mnie wywaliło...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...