Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] Prosze o pomoc

iColoR-

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy moglibysie wytłumaczyć mi gdzie mam wejsc i jak napisac supporta odnosnie odbanowania konta . Bardzo prosze o pomoc poniewaz dostalem bana za nic :)

Opublikowano

a w tickecie mam dac dane konta ktore chce odbanowac ?

Tak. Podaj swój nick, zobaczymy czy wogóle jest jakaś szansa na unbana

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Czy moglibysie wytłumaczyć mi gdzie mam wejsc i jak napisac supporta odnosnie odbanowania konta . Bardzo prosze o pomoc poniewaz dostalem bana za nic :)

nie sadze ze dostaniesz un-bana za nastawieniem ze masz bana za darmo zawsze jest jakas wina. nie pisz im lepiej ze za free wyrwales bana :D

muzycznapomaranczvandet.png

Opublikowano

nie sadze ze dostaniesz un-bana za nastawieniem ze masz bana za darmo zawsze jest jakas wina. nie pisz im lepiej ze za free wyrwales bana :D

Jeśli nie hackował, nie będzie ciężko o unbana.. Pba nawet dostał na perma i jakoś unbana dostał. Szczególnie że teraz jest nowy support(lepszy). Napisz ticketa, ale podaj nam ten nick-.-Będzie łatwiej ocenić sytuacje.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Jeśli nie hackował, nie będzie ciężko o unbana.. Pba nawet dostał na perma i jakoś unbana dostał. Szczególnie że teraz jest nowy support(lepszy). Napisz ticketa, ale podaj nam ten nick-.-Będzie łatwiej ocenić sytuacje.

wszystko sie zgadza tylko ze pba nie dostał bana za swoje czyny tylko z ich winy..

muzycznapomaranczvandet.png

Opublikowano

wszystko sie zgadza tylko ze pba nie dostał bana za swoje czyny tylko z ich winy..

Autor tematu z tego co wygląda, to też grał uczciwie, więc sytuacja identyczna jak u Pba

@Jak się nie zapytasz na supporcie, to się nie dowiesz - proste.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...