Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Eq sura pod Lorda Małp

wuferst

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie jakie eq trzeba mieć by efektywnie expic w v2 i zarabiać na lordzie bd mieć 52 lvl 3 mki . Jestem wp. Jakie skille trzeva mieć . Mam buffa 30%

<iframe id="baneriframe" src="//imgsu.com/?clr=ECAF69&pptoken=1PDJX74VSIP8H" scrolling="no" frameborder="0" style="border:none;background-color:#ECAF69;overflow:hidden;width:770px;height:240px;"></iframe>

Opublikowano

Skille to czarowane i strach oraz zbrojka, bardziej rozwijaj strach i czarowane + duzo defa miej najlepiej

harnasiek_sygna.png

Masz pytanie? Problem? Pisz PW!

Pomogłem? Polub ->

Opublikowano

A dokładniej jakie eq?:D

<iframe id="baneriframe" src="//imgsu.com/?clr=ECAF69&pptoken=1PDJX74VSIP8H" scrolling="no" frameborder="0" style="border:none;background-color:#ECAF69;overflow:hidden;width:770px;height:240px;"></iframe>

Opublikowano

Max HP,Jak najwiecej Obrony,Coś na potwory czyli KD.

Wierzchowiec najlepiej dzik,trochę abs na strzały,miecze nigdy za wiele no i wody + miksturki.

Opublikowano

a skille zbroja strach ostrze jakie m wystarczy?

Opublikowano

a skille zbroja strach ostrze jakie m wystarczy?

Im wyższe tym lepiej. Myślę, że na tym levelu dobrze było by mieć skille już na M8, bo to nie jakaś 'tragedia' jak na dzisiejsze czasy. Przyda Ci się też wierzchowiec z IS'u, NNO, trochę do inteligencji i na krytyka (bardziej przeszywkę).

Opublikowano

a wystarczy mistyk+9 wart atak 10 kd +4 czy yy z hp ?

Opublikowano

fms +9 sr 35 + kd +4

yy 10 do pz 2k hp + jak znajdziesz wartość ataku , kd deffa + uchylki +4 / speeda +4 (jak wolisz )

okrągła +7-9 (mile widziane nno )

ebo+9 (mile widzane coś na zwierzaki)

necek najlepiej perłowy +6-9 z przetopami / z łezek +6-9 / 1k hp +

butki kozaki +9 / fenki + 6-9 z bonem na hp (mile widzany krytyk tudzież omdlenie )

wyzywka wystarczy z bonem na zwierzaczki jak na lorda

bransoletka z białego złota +9 , najlepiej z bonem 10 do pz / + przeszywka jak się uda

+ skille jak najbliżej G co nie jest wyzwaniem na PL

i troche buffka możesz podreperować kupić mu itemy na inta ;)

Opublikowano

a wystarczy mistyk+9 wart atak 10 kd +4 czy yy z hp ?

Dobrze by było, gdybyś do tego mistyka włożył bon na HP - inaczej będzie trudno. Potem możesz go sprzedać i na jakimś 60 lvl+ kupić zbrojkę na 61 lvl z KD+4 (zadbaj o bony na inteligencję).

Opublikowano

Wiem że to trochę sporo expienia ale na lordzie było by na prawdę dobrze jak byś miał 61lv i tarczę +9 :) No i jak byś miał 61 to mógł byś zamiast mistyka już na jakiejś duchowej +8/9 jechać, jest to dość tanie nawet z bonami do PŻ :)

Beztytuu2_xqrqehn.jpg

Opublikowano

Wiem że to trochę sporo expienia ale na lordzie było by na prawdę dobrze jak byś miał 61lv i tarczę +9 :) No i jak byś miał 61 to mógł byś zamiast mistyka już na jakiejś duchowej +8/9 jechać, jest to dość tanie nawet z bonami do PŻ :)

61lv, to moim zdaniem za duży lvl na lorda.

Opublikowano

61lv, to moim zdaniem za duży lvl na lorda.

Ja bodym na 61 długo siedziałem na lordzie i królowej zanim poszedłem dalej :) i na drop medali nie narzekałem a grałem bez IS kompletnie :)

Beztytuu2_xqrqehn.jpg

Opublikowano

a i jeszcze jak ozenie buffa z wp to nie bd musial bufowi za przepustke placic?

Opublikowano

Im wyższe tym lepiej. Myślę, że na tym levelu dobrze było by mieć skille już na M8, bo to nie jakaś 'tragedia' jak na dzisiejsze czasy. Przyda Ci się też wierzchowiec z IS'u, NNO, trochę do inteligencji i na krytyka (bardziej przeszywkę).

I block, przede wszystkim block.. :D

Najważniejszy bon do expa, zaraz w kolejności po HP.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...