Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ]Do 3150.

Cwieku2406

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Polecił by mi ktoś champa do 3150 pz.Głównie gram na midzie myślałem nad lux,karthusem,phanteonem proszę o + i -.Ewentualnie inne propozycje.Będą lajki za odpowiedzi.

Opublikowano

Kup sobie Kassadina

Silence

Slow

Skill "W" odnawiający nam mane

Nieskończone flashe co 5 sekund

Kontruje dużo postaci na midzie

Duży dmg

Banowany na rankedach

Wymaga ogarnięcia

Lub Mordekaiser

OP tarcza z pasywa

Mocny harras

Może sklonować przeciwnika bo jego zabiciu

Genialna farma

Ogromne dmg

Lekko tankowaty

Trudno przy nim farmić (od razu harrasuje nas naszym "E" + daje "W" na swojego miniona, koszmar)

Opublikowano

polecam ci pantheona i olafa no wiec tak :

Pantheon

Zycie

Armor

Niezly Attack

Stun

dobitka Q

ulti na teamfighty

Olaf

Zycie

Armor

Damage

Super Ulti :]

Dobitka E

i spowolnienie Q

Mysle ze pomoglem :)

Opublikowano

@ 3up Veigara posiadam jest on dobry na małe lvl.

@ 2 up na lux teraz zbieram

@ up nie preferuje tych panów :D

A co powiecie o Anivi ?

Lajki lecą oczywiście

Opublikowano

Anivia

Stun

Ścianka

Podwójne dmg jak gościu jest spowolniony (skill "E")

Aoe skille

Duże dmg

Jajko

Slow

Wymaga ogaru

Strasznie papierowa

Opublikowano

Anivia bardziej na poważne gry, super late game po złożeniu RoA nie taka papierowa, do tego ma mocny escape w postaci CC tj. slow stun i posiada ściane która dobrze użyta rozwala TFy. Postać jednak dość trudna przed 6 nie licz za bardzo na killa. Jest ona dla mnie strasznie nudna i powolna, ale jak kto woli. Tak czy siak polecam ze wzaględu na DMG.

Lux - super fun kupiłem ją pół roku temu, grałem nią bez przerwy przez 2 miesiące i teraz nadal, rzadziej, ale daje nią gram. Ma super range, dobrą pasywke, double snear, AoE slow, ulti z mega zasięgiem, tarcze pochłaniającą część DMG'u. Jest też dobrym supportem.

Jeśli chcesz mieć zabawe z gry, oraz także je carrować na normalach polecam Lux, jeśli jednak chcesz niszczyć rankedy polecam Anivię (achh ten pasyw, zwłaszcza, jak próbują mnie zabić pod turretem, a mam Eggnivie :D)

Co do Veigara, to czego niby na małe LVL ? Jego burst niszczy grę już jedną carrowałem vladkiem, ale piczka mnie zaczęła focusować to nawet plamy nie użyłem, jak dostałem stuna na ryj cały combos i gra przegrana COZ OF VEIGAR. Znowu zacząłem nim grać daje sporo funu. Farmię do 11 lvl potem ściągam każdego na combo, po DFG i Rabadonie wystarczy EWQ :3.

Opublikowano

Karthus może przewalić linię 0/10 a i tak wygra TFy, do tego ulti we wszystkich przeciwników, 7 sekund po śmierci możesz napierdzielać jeszcze ogólnie ciekawa postać, ale żeby dobrze nim grać trzeba zagrać nim z 20 gier :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...