Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Nie ma PVP na arenach Survival Games!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Mam pewien problem! Mam własny serwer 40 slotów Survival Games, ale jest problem! Na arenach nie ma PVP! Próbowałem wszystkiego, usuwałem i jeszcze raz wgrywałem plugin na SG ale nic z tego! Czego to wina?! Proszę o pomoc! Daje screena pluginów!

post-665462-0-63386000-1361449063_thumb.png

Opublikowano

Masz po prosty wyłaczone pvp na świecie, lub dana flaga na no-pvp. Zmień w pliku serwer properties pvp na true, lub w Configu Multiverse-Portals Podaj IP serwera na PW z twoim skype to pogadamy i ci pomogę.

Jeśli oczywiście chcesz.

Pomogłem?? Kliknij Lubię To

Opublikowano

Masz po prosty wyłaczone pvp na świecie, lub dana flaga na no-pvp. Zmień w pliku serwer properties pvp na true, lub w Configu Multiverse-Portals Podaj IP serwera na PW z twoim skype to pogadamy i ci pomogę.

Jeśli oczywiście chcesz.

No własnie oto chodzi ,że w configu pvp jest na True, nie wiem czy IP serwera moge podać no ale spx: TheSurvivalGames.tk a w configu Multiverse-Portals nic nie ma o PvP :\

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...