Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] LF-4

mydło

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam pytanie czy opłaca ulepszać się LF-4? Jak sie ma np. 15lf4

Ja bym ci polecał dozbierać do full a potem ulepszać .

Opublikowano

Ja bym polecał wcale nie ulepszać LF4, przed uzbieraniem 35lf4,10havoc,10dronów + ulepszenia do nich na 16, bo to strata uridium moim zdaniem.

Opublikowano

napierw trzeba sie starac jak najmniejszym kosztem dodac jak najwiecej obrazen a ulepszanie to dosc duzy koszt a obrazen nie dodaje za wiele generalnie to tak: za ok 100 tysi ulepszysz 1 lf4 i da ci to 16% chyba wiecej czyli 32 obrazenia a za mniej wiecej 100 tysi kupujac klucze powinienes trafic kolejne przynajmniej jedno lf4 ktore po zamianie z lf3 da ci 50 obrazen wiecej, roznica niby niewielka ale jednak

Nowa gra zarabiaj realne pieniądze handlując wirtualnym złotem zyski już w pierwszych dniach zabawy.

Więcej info na priv.

Opublikowano

napierw trzeba sie starac jak najmniejszym kosztem dodac jak najwiecej obrazen a ulepszanie to dosc duzy koszt a obrazen nie dodaje za wiele generalnie to tak: za ok 100 tysi ulepszysz 1 lf4 i da ci to 16% chyba wiecej czyli 32 obrazenia a za mniej wiecej 100 tysi kupujac klucze powinienes trafic kolejne przynajmniej jedno lf4 ktore po zamianie z lf3 da ci 50 obrazen wiecej, roznica niby niewielka ale jednak

ulepszenie jednej lf4 daje 16%dmg ?? mi sie wydaje że 6%

Opublikowano

Tak ulepszone LF4 Daje chyba 6.4% więcej szkód czyli około 212 na 16 poziomie. Więc na ulepszenie musisz wydać około 100k urki. Za 100k urki masz 66 kluczy z czego powinno Ci wyleciec lf4 co w zamian za lf3 daje 50 szkód więcej

4758463064.png

Opublikowano

Jak się nie opłaca człowieku 5000 tysięcy to jest dużo a potem narzekasz jak dostanie z niewidki hit 150k z białki . LF-4 się opłaca ulepszać jak się ma wszystko .

Opublikowano

No czy ja wiem na YouTube Widziałem Filmik Co koleś bijąc z białki + uber rakiety sumowało się i na strzał brał 170 tysięcy . Ale ja dalej podtrzymuje moje zdanie ulepszać się opłaca gdy ma się full .

Opublikowano

Najpierw wszystkie drony sobie zrób na 16lvl, następnie dozbieraj lf4 do kompletu i ulepsz je do 10 lvl, ponieważ na 16lvl się nie opłaca.

Kiedyś było to wielokrotnie liczone i wałkowane, że mało dmg daje a uri dużo musisz zainwestować.

Opublikowano

Polecam ulepszać jak nie ma się full.Zawsze masz większego hita, jeden chuj.

Jeżeli pomogłem, nie bądź żyła, daj

like, to nie gryzie :)

Opublikowano

Co Wy pierdolicie, ulepszenie LF-4 do 16lvl jest w chuj drogie, a zysk bardzo mały.

Np. mając full LF-4 na 1lvl jeśli przykładowo bijecie rsb+białka jakieś 130.000, to głupie 6,4% ulepszeń daje Wam ledwie ok. 7700 dodatkowych obrażeń co jest niczym.

I co?, nadal zamierzacie wydawać grube miliony uri na ulepszenie laserków, czy wydacie tą urkę na rsb, takiety, bosterki itp już teraz i się zabawicie?

Opublikowano

Co Wy pierdolicie, ulepszenie LF-4 do 16lvl jest w chuj drogie, a zysk bardzo mały.

Np. mając full LF-4 na 1lvl jeśli przykładowo bijecie rsb+białka jakieś 130.000, to głupie 6,4% ulepszeń daje Wam ledwie ok. 7700 dodatkowych obrażeń co jest niczym.

I co?, nadal zamierzacie wydawać grube miliony uri na ulepszenie laserków, czy wydacie tą urkę na rsb, takiety, bosterki itp już teraz i się zabawicie?

yyy.... tak bo ktoś będzie ulepszać lf4 i złoi ci dupsko :D

1.jpg

Opublikowano

Jeszcze trzeba umieć się bić, bo jeśli ktoś myśli że ma full LF-4 na 16lvl to już jest koks, i leci taki amator na obce statki i pada co 5 minut, bo myśli że fe lf-4, rsb, bosterki i białka to wszystko :D, a do cholery są miny, smarty, rakiety różnego typu, pet + kamyk, stabilka, emp itp itd sami wiecie albo nie ile wszelkiej maści w DO jest amunicji i wielu z tych co myślą że full lf-4 na 16lvl to już jest ich szczyt mocy - to nooby B)

Trzeba się po prostu umieć bić i nie liczyć na marne 6,4% dmg.

Policzcie ilu tak naprawdę jest graczy, którzy potrafią się bić? garstka na każdym serwerze i jestem pewien, że jeżeli mielibyście do dyspozycji najbardziej odjebane konto w grze, to nie potrafilibyście wygrać z takim graczem mającym zwykłe laserki, ale za to duuuże doświadczenie w walce. :P

Więc po co Wam 6,4 dmg ?... no chyba że macie od cholery uri to proszę bardzo.

Ale w pierwszej kolejności uzbierałbym na apisa+zeusa a w międzyczasie ulepszał drony do 16lvl, potem ładować w zetę i zbierać havoci do fula, a dopiero z kluczy zbierać na x2 szansie LF-4.

...No ale co ja mogę powiedzieć, gram 4 lata w tą pojebaną i niesprawiedliwą grę ^_^

A w ciągu ostanich 7 miesięcy zrobiłem nowe konto wyłącznie na bocie, mam 31pp, apis+zeus, wszystkie drony na 16lvl, 15 LF-4 na 5lvl, korone 2x zrobioną, 11 havoc, konto ma prawie 20 lvl, pet 15lvl. i napierdalam 120-140k

- i to wystarczy żeby rozjebać 95% graczy na serwerze xDxDB)

Opublikowano

...No ale co ja mogę powiedzieć, gram 4 lata w tą pojebaną i niesprawiedliwą grę ^_^

A w ciągu ostanich 7 miesięcy zrobiłem nowe konto wyłącznie na bocie, mam 31pp, apis+zeus, wszystkie drony na 16lvl, 15 LF-4 na 5lvl, korone 2x zrobioną, 11 havoc, konto ma prawie 20 lvl, pet 15lvl. i napierdalam 120-140k

- i to wystarczy żeby rozjebać 95% graczy na serwerze xDxDB)

A powiedz nam po co opisujesz nam swoje konto które zrobiłeś przez ostatnie 7 miesięcy skoro temat jest o LF-4?

CO JE GRANE ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...