Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE]Jak zrobić ową stronke (sry jak zły dział)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pierwszy raz pisze w takim dziale nie wiem czy w dobrym miejscu,więc sory jak zły dział

Mam taką sprawe jak zrobic strone, gdzie będe mógł tylko ja pisac i nikt więcej chodzi mi mniej więcej, by zrobić stronę główną i np. druga zkładke ''codzienne posty'' i żebym tam np. dodawał sobie codzien coś nowego i jak strona się zapełni to żeby robiło 2 stronke jak np. na komixxy.pl(te numerki na dole) o te numerki mi tylko chodzi ;d musze zaliczyc to z infy, ale nie wiem jak to zrobić...

Chyba to jest to: http://www.templatki.com/home/download?func=fileinfo&id=3431 ?

Chodzi mi żeby była strona główna z jakims infem i druga stronka tak jak tu te zkładki na górze i żebym mógł dodawac posty, ale nie przez panel np. ftp gdzie mam strone włożoną np. na cba tylko, żebym jakos na tej stronie się logował i automatem jakos dodawał te posty(i żeby przy nich był dzień dodania i godzina) ktos wie czy to, to jest?

Jak nie prosze linka do jakiś szablonów i najprostsze wytłumaczenie, bo jak mus to mus, musze to zrobic ;/

Jak nie rozumiecie o co mi chodzi to mówcie, bo nie wiem czy jasno to napisałem

Za pomoc dam jak najwięcej lajków i 5 w profilu

Opublikowano

dużo mi ta twoja odpowiedź dała..., sorki, ale chyba nie zrozumiałeś o co mi chodzi

mi chodzi jak zrobic zwykłą stronkę (główną) i podstrone (czy jak to tam sie nazwa) gdzie admin będzie mógł pisać posty i tylko on. Powiedziałem jak to ma wyglądac te uporządkowanie tych postów i chce, by tylko admin mógł pisac te posty taką stronkę można nazwac jako blog, bo na blogach admin tylko pisze i dodaje posty, a użytkownicy tylko czytają, a ja musze ta prace zrobić !!! pomocyyyyyyyy ;/

Opublikowano

łap lajka, a może jakiś poradnik do tego? bo chce po prostu stronkę i żebya dmin mógł jakoś się na nia logowac i dodawac posty chyba rozumiecie? :(

Opublikowano

Chcesz, aby tylko admin mógł pisać posty ? Zrob sobie takie cos, oczywiscie do bazy danych z userami dodajesz kolumnę admin o charakterze (jakkolwiek to sie nazywa) integer.

if($r['admin'] == 1) { // wyswietl formularz i skrypt dodawania postow

}

$r to jest zmienna ze skryptu wyswietlania danych z mysql.

reszta, czyli logowanie, rejestracja itd. to możesz złączyć skrypty z internetu, jeśli nie znasz php.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...