Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Mineserv.eu vs disConnect.pl

Mineserv.eu vs disConnect.pl  

19 użytkowników zagłosowało

1. 1. Który hosting lepszy? Najwa?niejsze: dost?p do ftp, instalacja pluginów przez ftp, ceny, lagi. Interesuje mnie oferta 10 slotów, ok. 15 pluginów do wgrania.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proszę przetestować usługi disCONNECT.pl :) Najlepiej samemu ocenić. www.disCONNECT.pl - Z nami Cię nie rozłączy :)

//nieregulaminowa sygnatura - reklama hostingu

//BR3ND

Opublikowano

mineserv to jedna z lepszych firm. Może trafić Ci się tylko zły serwer, na którym słabo wszystko będzie działać (ale to jak w każdej hostingowni)

Kiedyś myślałem, że jestem elfem, ale tata powiedział, że jestem nikim i tak już zostało....

vvv Potrafisz tworzyć serwer? Sprawdź! vvv

Poszukuję kogoś kto przygotuje mi serwer na wersję Pocket Edition. Oferuję opłacalną współpracę. Więcej info WYŁĄCZNIE na priv

Opublikowano

@up ". Może trafić Ci się tylko zły serwer, na którym słabo wszystko będzie działać"

Skąd taka teoria? NIGDY W ŻYCIU!

Co według Pana oznacza słowo "zły serwer"? - bo zapewne mówi Pan o serwerze dedykowanym.

//BR3ND

Opublikowano

Chodziło mi bardziej o fakt, że każda hostingownia ma maszynę, która jest przeciążona :) Ja np. trafiłem na mineserv na s24 i nie żałuję :) Bardzo dobrze chodziła :)

Kiedyś myślałem, że jestem elfem, ale tata powiedział, że jestem nikim i tak już zostało....

vvv Potrafisz tworzyć serwer? Sprawdź! vvv

Poszukuję kogoś kto przygotuje mi serwer na wersję Pocket Edition. Oferuję opłacalną współpracę. Więcej info WYŁĄCZNIE na priv

Opublikowano

Dlatego hosting jest od tego by nie było takiej sytuacji:) A gdy tak jest to źle o nim świadczy .

//BR3ND

Opublikowano

disConnect, jedna z lepszych hostingów, jak widzisz mamy tu właściciela Z3F1K, więc jak jakiś problem z supportem (w co szczerze wątpię) to tutaj masz z3f1k.

31575197832728931761.jpg

Gram tylko na serwerach premium pod nickiem kajsks. Jeśli widziałeś mnie na serwerze no-premium to nie byłem ja i ktoś się pode mnie podszywał! I na modcraft! ;P

exMPC Media Team | Pomocnik Minecraft | Gracz WoW

Moja paczka modów:

http://www.mpcforum.pl/topic/793874-dlkajcraft-v10-czyli-paczka-modyfikacji/

Opublikowano

Disconnect ma dobre maszyny, dyski SSD. Uważam, że to jeden z najlepszych hostingów, które sprzedają minecraft jak i inne gry. : )

//reklama

Opublikowano

Jeśli tylko te 2 to bierz mineserv.eu

Disconnect.pl, no nie wiem zaczynają dopiero swoją zabawę z minecraftem więc maszyny mają puste. Właściciel niby zapewnia że jest ok, ale okażę się dopiero za 2-3 miesiące.

Bardziej znane i pewne już hostingi.

CraftServe.eu

FiberHost.pl

mineserv.eu

OwnSerwer nawet z tego co słyszałem zaczął ogarniać swoje serwery :)

Opublikowano

@up skąd takie teorie? Hostujemy serwery gier nie od dziś, już ponad dwa lata. Nasze opinie dostępne na GHT czy itbeta. Znamy możliwości maszyn i wiemy kiedy należy brać kolejną. Nigdy nie braliśmy tanich rozwiązań ! Pod serwery Minecrafta dyski SSD!

//BR3ND

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...