Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Z grą.

Szymico

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Jak to czwartek, trza grać w LoL'a, rankeda ofc. Przy pickowaniu championów dostałem laga, ale później było wszystko git. Gra wystartowała, a mi się w ogóle nie ładowało, więc postanowiłem zresetować laptopa. Gdy go zresetowałem, loguje się, wszystko pięknie, lecz jak już się zalogowałem nie było tej gry. Po prostu mogłem grać dalej inną runde, tak jakby tej nie było. Dodam jeszcze, że jak resetowałem laptopa, to mój brat sprawdził czy jestem w grze i pisało "W grze przez 3 min", a jak już się zalogowałem pisało tylko "Online". Kto wie o co chodzi? Czy oni grają tą grę 4v5 czy ona w ogóle nie wystartowała ?

279981407253602336505.png
Opublikowano

Nie wystartowało. Poza tym rankedy off narazie.

Jak off, jak w grze jestem :C. Ale czemu ona nie wystartowała, jak u mojego brata pisało, że jestem w grze..?

@down

Nie pamiętam :(

279981407253602336505.png
Opublikowano

Zapewne nie wystartowala ale dla pewnosci jak pamietasz nick kogokolwiek z tamtej gry to sprawdz na lolkingu czy gra sie odbyla

Bez-nazwy_nwpsash.png

by me

Opublikowano

To chyba oczywiste że sie nie odbyła zresztą po co ci to wiedzieć skoro i tak nic na tym nie straciłeś? bezsensu // nieraz jak ktoś nie gra to pisze mu że gra zwykły bug miałem tak ze 100x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...