Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Dla czego na moim sprzęcie mam tylko 30 fps na opcjach grafiki niskie ?

Pomocytmpl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WItam mam dobry komputer i myślę że dał by radę wyciągnąć na średnich i conajmniej 40 fps ale coś jest nie tak karte graficzną zaktualizowałem tak jak i wszystko innne registry po usuwałem ale nadal coś nie tak oto dane sprzętu PS-win7.

Procesor Pentrium R Dual Core CPU T4200 @ 2.00 GHz 2.00GHz

4 GB ramu odstępne 3,87 GB

System 64 bitowy

Karta graficzna nazwa Mobile intel 4 series express chipset family

Całko pamięć 1759 mb

bierzący tryb ekranu 1280 x 800 32 bit 60 Hz

Mam laptopa ale to nic raczej nie zmienia niż bym mił komputer da się jakoś pomóc jakieś sposoby ?

Opublikowano

Te FPS w Lolu oszukują. Mam 70fps na b.niska i 80 na b.wysoka. Spróbuj przestawić na najwyższą jakość i zmienić w opcjach FPS na stabilne lub 80fps.

Opublikowano

Wyłącz cienie, też dużo ciągną.

btw. Ja na gtx 650 z 3gb ramu mam lajtowo 60 FPS na full detalach.

Opublikowano

Twoja karta graficzna na to nie pozwoli

Ram masz tyle ile jest minimalnie na 64 bitowy system procek jest sredni albo i slaby , slaba konfiguracja nie da rady wiecej wyciagnac jedynie co mozesz to wylaczyc windows aero , ustawic skina z windows 98

Bez-nazwy_nwpsash.png

by me

Opublikowano

Ja mam lepszego laptopa i mi chodzi ale gdy mam wszystko na low i bez cieni nie pisząc o trybie benchmark. Mnie się wydaje że te fps to wina tych patchów bo zanim wyszedł patch z Treshem to mogłem grać z dużą ilością fps na very high. Zaktualizuj sterowniki do karty graficznej.

Opublikowano

może dlatego, ze komp za slaby? Kup kartę graficzna, sam miałem 20-30 wydałem 300zl i chodzi jak po maśle na 60

Nie bądź żyd daj warna

Jak pomogłem daj like

Jak nie to i tak daj

Opublikowano

A żeś 1280x dalej nie czytam . Z ta karta graficzną zmiejsz rozdzielczość nawet do 800x 600

Gramy w LOL'a

LV :30!!

Runy :

o.O ktos jescze wydal na to 100k ip?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...