Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Nocny bug z paypalem

madesek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W tym temacie mozecie dyskutowac na temat wczorejszego buga. Prosze o nie zamykanie tego tematu pod powodem "I tak dostaniesz bana" :)

bez yt.

Opublikowano

Co chcesz dyskutować? Bug jak każdy inny, za tydzień będzie fala ludzi którzy nie wiedzą jak uniknąć bana i "eeej ale ja miałem 2081881 rp i dostałem bana czeeeeeemu :(((((".

Opublikowano

endymion świętoszek jebany a jakby nie było za to bana to by sobie doładował ile wlezie

btw doładowałem sobie na szczęscie tylko 400 rp także z uregulowaniem w razie bana nie będzie problemu

Opublikowano

a czy ten bug został naprawiony?

Nawet jeśli nie to co? serio myślicie, że nikt się nie zczai i nie unikniecie odpowiedzialności? Może komuś się uda, ale tak czy siak bany polecą. Żadna poważna firma nie da sobie "pluć w twarz". Przecież w regulaminie, który akceptujecie za każdym zalogowaniem się do gry wyrazie jest napisane, ze nie wolno stosować cheatów itp. a co do policji to nawet się tym nie zajmą a nawet jeśli to uznają, ze wystąpiła mala szkodliwość czynu i maksymalnie bedzie nakaz zwrocenia kosztów.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Bug już nie działa. Wszystkie fake konta, przy sposobie płatności zostały rozwiązane. Raczej nikt nie dostanie bana, bo to tylko wina RIOT'u ~ PayPal'a.

8372383248.png
Opublikowano

Bug już nie działa. Wszystkie fake konta, przy sposobie płatności zostały rozwiązane. Raczej nikt nie dostanie bana, bo to tylko wina RIOT'u ~ PayPal'a.

jakbyś czytał regulamin to byś wiedział że jest

@topic

mnie przeraża to że można było we wszystkich serwisach z pay palem tak zrobić

1330007971-U359964.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...