Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pobranie Gry

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Najszybsze pobieranie będziesz miał, gdy poszukasz na zagranicznych torrentach - ja szukałem dobrego downloadu ponad godzinę.

Znalezienie torrent`a do danego dodatku to 1 minuta, z którego leci full. Czy to tbc wotlk cata czy mop. Nie wiem jak można szukać godzinę..

Opublikowano

Nie proponujmy torrentów ponieważ rejestracja jest płatna. Proszę podawać inne źródła, dzięki którym legalnie będziemy mogli pobrać grę

Jaka rejestracja jest płatna ? Każdego klienta można ściągnąć przez torrenta z piratebay. Wchodzisz i pobierasz na dysk. Molten oferuje klienta wotlk i cata bez żadnych instalacji.

Sama w sobie rejestracja na torrentach jest płatna. Nie było tu nigdzie wspomniane o pośrednich stronach.

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

Nie proponujmy torrentów ponieważ rejestracja jest płatna. Proszę podawać inne źródła, dzięki którym legalnie będziemy mogli pobrać grę

Jaka rejestracja jest płatna ? Każdego klienta można ściągnąć przez torrenta z piratebay. Wchodzisz i pobierasz na dysk. Molten oferuje klienta wotlk i cata bez żadnych instalacji.

Opublikowano

powiem tak: czekajac na Lineage 2 PL chce mi sie w cos pograc bo np rappelz i silkroad mi sie znudzil wiec nie chce globala gdzie mi gra zajmie troche czasu tylko jakis serwer gdzie moge pograc sobie pogladowo zeby zobaczyc jak ta gra wyglada

Opublikowano

powiem tak: czekajac na Lineage 2 PL chce mi sie w cos pograc bo np rappelz i silkroad mi sie znudzil wiec nie chce globala gdzie mi gra zajmie troche czasu tylko jakis serwer gdzie moge pograc sobie pogladowo zeby zobaczyc jak ta gra wyglada

To może w końcu łaskawie napiszesz na jakim dodatku chcesz grać. Polski czy zagraniczny ? jakie raty?, jaka populacja ?ZERO INFO.

Opublikowano

najlepiej na polskim a co do dodatku jak najnowszym tylko ja prosze zebyscie podali strony do pobrania bo widzialem duzo serwer'ow ale na zadnym normalnego hosta do pobrania wszystkie przekierowywaly do torrentow albo byly sam launchery raty tez najlepiej duze

Opublikowano

Od razu najnowszy dodatek odpada. Polskie mają małe raty, te polecane do cata atlantiss ma x1 a z wotlk sunwell x1 - jest serwer x20 ale gra tam mało ludzi, tbc hellground x1-2. Polecam monster cata x12, zagraniczny serwer, ponad 3k ludzi.

http://monster-wow.com/

Jest tam taka zakładka jak how to connect. Tam wszystko jest wytłumaczone co i jak.

Polecam klienta od nich ściagnać z torrent`a. Pobierasz utorrent, klikasz na ich link na stronie i atuomatycznie dodaje do programu i ściąga.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...