Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Administrator

LubieKiki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Mam taki problem. Gdy chce uruchomic jakis program "Jako Administrator" wyskakuje mi taki komunikat "Blad logowania. Ograniczenie konta uzytkownika.Do mozliwych przyczyn naleza : niedozwolone puste hasla,ograniczenia godzin logowania lub wymuszenie ograniczenia zasad" Nie mam zadnego hasla, zadnych innych ograniczen. Ktos wie moze co poradzic?

Dziekuje

nie regulaminowa sygna.

Opublikowano

Zaloguj sie po prostu na swoje konto takie jak masz domyslne na kompie

czyli np jak ja mam login fsfsfs i haslo fsfsfs to takie wpisuje a jak nie mam hasla to zostawiam puste

harnasiek_sygna.png

Masz pytanie? Problem? Pisz PW!

Pomogłem? Polub ->

Opublikowano

O to chodzi ze to tak nie dziala. Chce uruchomic FishBota to wyskakuje mi " System Windows nie moze otrzymac dostepu do okreslonego urzadzenia, sciezki lub pliku. Mozesz nie miec odpowiednich uprawnien aby uzyskac dostep do elementu". :((

nie regulaminowa sygna.

Opublikowano

btw, masz konto administratora czy z ograniczeniami? spróbuj ten program ponownie zainstalowac

harnasiek_sygna.png

Masz pytanie? Problem? Pisz PW!

Pomogłem? Polub ->

Opublikowano

Wejdź w start, następnie 'Uruchom', wpisz w nim: CONTROL USSERPASSWORDS2 - szukasz tam swojego konta, klikasz na 'Właściwości', następnie zakładka 'Członkostwo Grupy' i wybierasz środkowe 'Administrator' (nie żaden zwykły użytkownik czy inna grupa adminów).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...