Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Skorzystalem z buga na RP, co teraz?

Seb3kTV

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, wczoraj skorzystalem z buga na rp ( 3600 rp) i mam pytanie, te rp jest na koncie ktore ma 16 lv i jest jakas opcja zeby to wycofac? Bo zostalo wyslane z konta 30 lv o duzej wartosci, a bana nie chcial bym dostac : s
Z gory dzieki!
@EDIT
Te RP co dostalem, NIE UZYWALEM.

Opublikowano

A to tylko banem skutkuje czy czymś więcej ;? z tego co wiem dostanie bana konto z którego wysłałeś rp ;//

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Opublikowano

Niebawem policja wpadnie do Twojego domu bo znajdzie Cię po fake danych które podałeś. Twoje nazwisko będzie ocenzurowane, a sam nie wyjdziesz z pierdla.

Beka gimby.

Opublikowano

po pierwsze policja nic nie zrobi, powyzej kradziezy 250 zl masz problemy tak to tylko mandacik, ale riot znajac zycie zbanuje ci tylko konto nic wiecej...

ZAPRASZAM SERDECZNIE NA SERVER !
24521_8.png

Opublikowano

znajac zycie riot nic nie zrobi tak samo jak z poprednim bugiem. A jesli cos zrobia to bede sie podpieral tym ze po ostatnim bugu innych nie ukarali to czemu ja mam byc ukarany

bez yt.

Opublikowano

Dostaniesz bana na okres tymczasowy, słyszałem że riot będzie wyciągał też inne konsekwencje, bo to po prostu zwykła kradzież. Ale wątpię, że przyjdzie Ci wezwanie do sądu ;d

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano

Wciskaja wam ciemnote ludzie którzy nie bugowali lub bugowali i sieja teraz panike ze dostaniecie bana. Defakto nie ma takiej informacji i zawsze jak riot mial jakis bug w platnosciach i go wykorzystywano to jakos bany nie lecialy. Wiec jak dla mnie panikarze z was :D

PS. Jak wam aż tak straszno trzymać te RP to zawsze możecie mi je oddać :)

bez yt.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...