Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]FB na PL na którym można lowić na ziemi

wodorek335

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka .Szuak fishbota na którym można łowić na ziemi albo w górach .Łowiąc zwykłym fb na modzie i cliencie dostaje bana co 1-2 dni na 2-5 postaci.NIe dawajcie mi linków do metin2mod bo mam go ani m2bob bo jest płatny. Ten bot powinien nadawac sie do minimalizowamia , nie urządza mnie łowienie na 1 postac

Opublikowano

Dzięk ale jak się skitram gdzies to bedą mniejsze szanse ze mnie znajdzie , niż bym stal przy wodzie xD

Edit

Niedziala mi ten fb :x wyskakuje bład

Weteran
Opublikowano

Użyj innego injectora, np. Injector by PerX.

ale jak się skitram gdzies to bedą mniejsze szanse ze mnie znajdzie

Powiedzmy, że łowisz bardzo dobrze schowany w m1 na ch4. GM wchodzi, wpisuje odpowiednią komendę i wyświetlają mu się nicki wszystkich ludzi, którzy są na danej mapie i ch, wybiera twój, wpisuje teleport do ciebie i.. masz blokade, bo łowisz w ziemi, a jeżeli byś łowił w wodzie, to byłyby jakieś szanse na uniknięcie blokady.

1329036830-U154499.png
Opublikowano

Używaj fish bota od kamera z głową a nie dostaniesz bana :) Zmieniaj konta co 3 godziny , włącz wykrywacz gm i tyle , już tak łowie ponad tydzień , mam 6 postaci zmieniam je co pare godzin i nie dostałem bana , wczesniej jak łowiłem cały dzien to na nastepny dzien ban , ale człowiek uczy się na błędach :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...