Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Fishbot w kamermodzie

AxeCer1

Rekomendowane odpowiedzi

Weteran
Opublikowano

Jeżeli tylko umiesz z niego poprawnie korzystać, to nie dostaniesz.

Ja już łowię na jednym koncie coś ponad cztery miesiące, używając właśnie fishbota od kamera.

1329036830-U154499.png
Opublikowano

C.J na jakim serwerze grasz i gdzie lowisz ? Bo na s26 Gm strasznie pilnuje . On zawsze o godzinie 8:30-10:30 biaga po mapce i przenosi FB w 1 miejsce a ok 16-17 banuje te postacie przeniesione .

Weteran
Opublikowano

GM to też człowiek, zastanów się kiedy człowiek np. śpi i wtedy używaj fishbota : )

Jak się chce łowić w normalnych godzinach popołudniowych, to trzeba zmieniać pozycje łowienia najlepiej co 1-2 godziny.

1329036830-U154499.png
Opublikowano

Jak dla mnie fb wbudowany w kamer moda jest najlepszy , za tamtego osobnego v1.2 leciały często bany , a teraz na tym wbudowanym w moda pięknie śmiga , tylko ja w ramach ostrożności zmieniam konta co jakieś 3-4 godziny. Mam 6 kont 30lvl , 2 łowią 4 godz , potem następne 4 godzi i następne i tak w kółko , czasem dłużej , łowie tydzień i już mam odłożonych 140 małży :) Dodam , że jest to server s26 , gdzie gm często sprawdzają , ale pięknie działa wykrywacz gm , przetestowałem. GM się pojawił a boty się odrazu wyłączyły , zalogowałem się i patrzałem jak banuje tych ''niewykrywalnych'' :)

Jeżeli będziesz zmieniał konta tak aby nie łowiły cały dzień i wykrywacz gm bedzie włączony to nie dostaniesz bana :) Najlepiej łowić w m1 na pomoście gdzie dużo osób łowi , to zanim gm nawet zobaczy twój nick to już cie nie bedzie :)

Pozdrawiam :)

PS. Kamer trzeba patchować metina po dzisiejszej aktualizacji ? Bo normalnie śmiga bez patcha.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zawsze trzeba aktualizować klienta.

U mnie 2 konta zbanowane mimo włączonej opcji wykrywania GM'a, u was to działa?

Musisz zmieniać postacie co godzinkę, unikniesz bana w ten sposób.

Opublikowano

Zawsze trzeba aktualizować klienta.

Musisz zmieniać postacie co godzinkę, unikniesz bana w ten sposób.

W jaki sposób zmienianie postaci ma pomóc? GM wbija w pewnym momencie i banuje.

Czyli, opcja wykrywania GM'a nie działa?

Opublikowano

Wykrywacz gm działa w 100% , poprostu nie dostałeś bana od gm tylko hackshield wykrył. Wejdź na pocztę , będziesz mieć taką informacje , lub napisz do supportu jak nie dostałeś na poczte :) Taką właśnie dostałem odpowiedź jak za długo łowiłem. Łowiłem 2 tygodnie bez bana , odpalałem 2 konta co 4 godziny zmieniałem na następne 2. Lecz tego dnia przesadziłem i jedno konto stało pół dnia i dostałem właśnie na nie bana.

Twoje konto zostało zablokowane, ponieważ HackShield wykrył, iż było na
nim wykorzystywane niedozwolone oprogramowanie. Co do słuszności blokady
nie ma wątpliwości.

Blokady systemowe dotyczące Hackshield są bezdyskusyjne i nie podlegają odwołaniom.

Jest to stała blokada konta- wykluczenie z oferty gry.

Jak będziesz łowić max 4h dziennie to nie dostaniesz bana , wykrywacz działa w 100% , ja mam załączone tego pod f5 i pod komendą /gm , juz 3 razy uniknąłem bana. Sam mam 6 postaci 30lvl i mam odpalone 2 i zmieniam je co 4h i przez 2 tygodnie 300 małży odlozonych , właśnie na s26 ;)

Opublikowano

Nie to nie było hs, pisało "używanie zewnętrznych programów" coś takiego, miałem włączone to pod f5. Dawniej w erpelu działało to pięknie, ale GM'i znaleźli jakiś sposób aby to ominąć, nie dało by się zrobić coś takiego, ze po prostu jak ktoś szepnie to wywala z gry?

Opublikowano

Na czym polega wykrywanie GM?

Przez samą jego obecność?

Wczoraj miałm spotkanie z GM podczas łowienia i najpierw na czacie do mnie pisał stojąc obok, na szczęscie w pore zareagowałem ;)

Panowie czy w nocy łowicie? Czesto lecą bany za nocne połowy?

I kiedy zbieracie drop? Macie jakis konkretny system?

Wczoraj chyba popełnieł spory błąd, bo gdy doszło do spotkania z GM szybko zebrałem cały drop z wszystkich postaci na postać 1lvl i od razu sprzedałem.

Jak wy robicie?

Opublikowano

Ja wywalam na ziemie, podnoszę sklepem, sprzedaje i przerzucam na główną.

Pisał na czacie? Nie jest tak, że na chacie musisz mu odpowiedzieć tylko wtedy jeśli zablokowany jest szept?

Opublikowano

Pisał na czacie? Nie jest tak, że na chacie musisz mu odpowiedzieć tylko wtedy jeśli zablokowany jest szept?

Nie wiem ale do mnie pisał na czacie a szept nie mam zblokowany. Sprawdzał czy ktos jest ale bana nie dostalem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...