Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Warz ESP juz jest jakis po tym nowym Hotfixie ?

polakder1222

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ok już wiem jak to robić ESP ledwo działa ale działa jak cie zombie bije to program sie wyłącza, jakąś m16 da sie znaleźć :D. Czekam na Update zeby było wszystko ok.

Opublikowano

Cheaty są zabronione, jeśli się ich nie umie używać to zawsze jest szansa ze dostaniecie bana, gdybyś używał go z głową to ban pewnie by nie poleciał .

Opublikowano

Ja gram na różnych od miesiąca i bana nie mam. Jak latasz od broni do broni każdego zabijasz kogo widzisz to się nie dziw że dostałeś bana.

Opublikowano

jebane kurwy nie czitujcie, grac sie nauczcie, nie wiem co moze byc trudnego w pierdolonej gry w ktorej wystarczy biegac i trzymac lewy przycisk myszy jebane zera

//Nagrodzony :)

Opublikowano

jebane kurwy nie czitujcie, grac sie nauczcie, nie wiem co moze byc trudnego w pierdolonej gry w ktorej wystarczy biegac i trzymac lewy przycisk myszy jebane zera

//Nagrodzony :)

Trzymać lewy przycisk myszy to możesz w CoDzie a nie w WarZ gdzie każda amunicja się liczy , zerem jesteś ty jeżeli nie masz nic innego do roboty tylko obgadywanie ludzi . Wyraże się nie ładnie ale wydaje mi się że i słusznie , spierdalaj dziecino z mpcforum. Co do ''dziecino" mam swoiste powody żeby Cie tak nazywać.

Opublikowano

Otwieram, tamten troll został nagrodzony a revvo się niepotrzebnie zbulwersował. Dyskusja toczy się dalej i na przyszłość nie zamykaj takich tematów ;].

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...