Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM] Instalacja

Ajhaad

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

mam problem, a mianowicie dzieje się taka sytuacja, ziomce namówili mnie na grę w LOLa, ściągnąłem instalke 3.33mb, odpalam i nic.
patrzyłem w procesach, startuje i zamyka się po sekundzie. nie jest to problem anty wirusa(nie posiadam aktualnie, tylko zapora windows) , zrestartowałem laptopa, sciągałem instalke na inny region. Ciągle to samo.
Miał ktoś podobnie? Ktoś potrafi to rozwiązać?

Opublikowano

ja tak miałem, spróbuj przez torrent.

["Kiedy byłem małym chłopcem,

płakałem, że nie mam butów

na stopach. Przestałem płakać,

kiedy zobaczyłem dziecko,

które płacze, bo nie ma stóp." - Bob Marley]

Opublikowano

tzn sciagnąć całego lol'a z torrentów czy może tylko instalke?

możesz podlinkować? na ich stronie nie ma całego clienta-.-

Opublikowano

dziekuję!
jeszczy przy okazji zadam dwa pytania
1. czy jest różnica miedzy clientami? np. jeśli sciągne ten wyżej i będzie Nordic to czy na WEST zagram?
2. czy w cliencie WEST jest Polska wersja czy tylko w Nordic?

@Edit
jeszcze jedno pytanie, czy to prawda że na NORDIC jest dużo gorszy poziom niż na WEST?

Właśnie sciągam clienta i zastanawiam się gdzie grac.. Gdzie gra więcej Polaków?

Opublikowano

1. W jednym kliencie jest North America, Turcja, Eu West, Eu Nordic & East

2. Tak, ale musisz to zmienić w config [wpisz w google "polski język na eu west"] i ci znajdzie poradnik.

3. Według mnie nie, grałem na 1500 elo [elo to "poziom" gry] west i 1650 nordic, problem zaczyna się gdy mamy w nicku PL a trafimy na polskiego 10 latka który rage'uje.

Więcej polaków gra na eascie.

I taka wskazówka ode mnie, nie zniechęcaj sie od razu grą bo na 1-wszych levelach będziesz trafiał na multikonta osób z 30lvl które robią sobie referale. Po wbiciu 15~ lvl to mija.

Opublikowano

Dziękuje za pomoc, client już jest w fazie sciągania. Jutro rozpoczne przygodę z grą. Idę na WEST ponieważ tam gra 3 moich ziomców.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...